Санкції проти російських олігархів та нарощення військової допомоги ЗСУ – Порошенко зустрівся із міністром закордонних справ Великої Британії

Петро Порошенко

Повномасштабна війна росії проти України

П’ятий президент наголосив: дякую Лондону за лідерство у мобілізації європейської підтримки Україні

Петро Порошенко, який бере участь у Конференції Консервативної партії Великої Британії у Бірмінгемі, обговорив із міністром закордонних справ Джеймсом Клеверлі посилення санкцій проти російських олігархів та нарощення військової допомоги ЗСУ. Про це п’ятий президент повідомив у Facebook.

“У Бірмінгемі разом з Мариною подякували Міністру закордонних справ Великої Британії Джеймсу Клеверлі та його дружині Сюзанні Джанет Темпл за підтримку України”, – написав Порошенко.

Петро Порошенко

“Ми обговорили шляхи нарощення військової допомоги Україні в контексті потреб ЗСУ. А також важливість запровадження пекельних санкцій проти росії та російських олігархів, які мають майно у Великій Британії”, – наголосив п’ятий президент.

“Доніс свою думку про те, що членство України в НАТО стане важливою складовою “Формули Перемоги” над путінським режимом і вагомим елементом стратегії депутінізації Європи і світу. Ми погодилися, що важливо продовжувати в Україні демократичні реформи, забезпечувати верховенство права і підвищувати ефективність боротьби з корупцією”, – зазначив Петро Порошенко.

“Дякую Лондону за лідерство у мобілізації європейської підтримки Україні!”, – написав п’ятий президент. 

Петро Порошенко

“Прискорене членство України в НАТО є однією з 5 складових “Формули Перемоги”, яку запропонував Порошенко західним союзникам. Вона включає в себе надання Україні потужної зброї включно з винищувачами і танками, повне ембарго на російські енергоносії, “План Маршалла” для відбудови української економіки та прискорене членство України в ЄС і НАТО”, – мовиться в повідомленні.

Нагадаємо, Порошенко у Бірмінгемі зустрівся з держсекретарем з питань оборонних закупівель Шелбруком.

Читайте також: Порошенко на зустрічі з Волкером закликав США підтримати заявку України щодо членства в НАТО.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.