кадирівці ґвалтують російських військових, щоб “мотивувати” їх йти в бій – ЗМІ

кадирівці

Повномасштабна війна росії проти України

Тік-ток війська кадирова запобігають дезертирству радикальними методами

Після успіхів українських військових на Харківщині і Херсонщині кадирівці перейшли до радикальних методів присмирення і “мотивації” російських військових, щоб ті йшли в бій і не тікали. Про це пише “24 канал” з посиланням на джерела в українських спецслужбах.

Раніше потенційних дезертирів розстрілювали, однак тепер повідомляється, що тік-ток війська кадирова приїжджають у штаби підрозділів, в яких особовий склад відмовляється йти в атаку проявляє боягузтво, і карають їх іншим способом. Вони відбирають 10-20 бійців і ґвалтуються їх.

Таке покарання, яке часто є превентивним, застосовують не тільки щодо мобілізованих на Донбасі, але й до загонів кадрових військ зс росії. Імунітет від зґвалтування мають лише офіцери.

У спецслужбах повідомляють, що керівники підрозділів і представники військової служби правопорядку скарги від зґвалтованих військових не приймають. Окрім того, працівникам медичних служб наказали не надавати допомогу постраждалим від кадировців, а також не оформлювати факт нанесення ним пошкоджень документально.

Раніше у мережі з’явився колективний лист від родичів мобілізованих бойовиків “днр”, які поскаржилися окупаційній владі на те, що бойовики рамзана кадирова зґвалтували їхніх чоловіків на очах товаришів по службі.

Тим часом, в ГУР України повідомляють, що солдати рф почали масово здаватися в полон.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.