“Просто витратила свій час” – Осадча згадала, як на початку війни їй написала зрадниця Тодоренко

Телеведуча Катерина Осадча на початку російського вторгнення закликала українських зірок, які перебували в Росії, не мовчати про війну.

Осадча розповіла, що їй відповіла зрадниця Регіна Тодоренко. Знаменитість у програмі ЖВЛ розповіла, як вони листувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча й Полякова обрушилися гнівом на РФ: “Не народ, а мотлох”

“Вона мені писала дуже абстрактно, нічого не сказала конкретного, тому що мої закиди були абсолютно конкретними. В якийсь момент після чергового листування я зрозуміла, що я просто витрачаю свою енергію”, – розповіла ведуча.

Осадча зазначила, що про зрадників взагалі варто забути, хоча вона б взяла у них інтерв’ю.

“Хто промовчав до сьогодні, всі там народні заслужені артистки і артисти, просто про них треба забути і все. Було бажання взяти інтерв’ю у всіх тих, хто активно будує свою кар’єру в Росії. У всіх! У Свєти Лободи, у Ані Лорак. Я б поспілкувалася: “Чому мовчали, як це відбувалося, як можна жити і пів року мовчати”, – поділилася зірка.

Телеведуча Катерина Осадча висловилася про російських артистів, які підтримують незаконну анексію міст України Донецька, Луганська, Запоріжжя та Херсона.

Вона показала банер, який окупанти розмістили біля Кремля перед “святковим” концертом з нагоди окупації. Опублікувала його в Instagram.