Потап відповів на тролінг Колі Сєрги і показав контракт добровольця

Український репер Потапа показав у мережі свій контракт добровольця територіальної оборони. Документ затверджений наказом Міноборони України 7 березня 2022 року.

Репер написав, що все ж таки в ТрО служить очно, а не заочно. Фото документу він виклав в Інстаграм.

“Очно. Для всіх “зрадошукачів”. Нагадаю, зрада починається з літери Z,” – написав Потап.

В одному з інтерв’ю Потап сказав, що на початку повномасштабної війни рвався на фронт, але батько порадив йому бодай у тероборону записатися. Він нібито зробив це просто з Іспанії, щоправда, на службу так і не з’явився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Справжня сильна людина!” – Скрипка розповів, який артист його найбільше вразив в умовах війни

Ці слова не залишилися без уваги українського музиканта, поета і телеведучого Колі Сєрги, який ще в лютому вступив до лав ЗСУ.

У своїх інстаграм-сторіс Коля Сєрга запостив новину з заголовком “Потап після семи місяців за кордоном в Іспанії розповів, як рвався на фронт”. У ній цитата репера: “Я сказав батькові: “Хочу їхати, хочу на фронт, на передову”. А він каже: “У тероборону запишися для початку”. Я кажу: “Запиши мене в тероборону”. Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду далі робити те, що вмію. Доносити все про Україну”.

Вочевидь, тролінг Колі Сєрги зачепив Потапа, якого й до того хейтили за втечу за кордон. Тому він і показав у мережі свій контракт добровольця.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу – востаннє, зазначив він. Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко теж належить до цих лідерів думок.