Як і з чим міксувати довгі спідниці та сукні восени: п’ять стильних образів

Модниці точно знають, що максіспідниці пасує будь-якій фігурі та легко поєднується з верхнім одягом.

Важливо лише правильно підібрати та стилізувати образ. Головне, аби верх і низ врівноважували один одного, пише НВ.

Актуальним поєднанням є спідниця зі светром. Можна міксувати різні стилі та фасони. Якщо поєднання довгої спідниці зі светром-оверсайз здається вам мішкуватим, підкресліть талію поясом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стиль бохо в одязі: звідки взявся і як його носити

Якщо ви цінуєте зручність і практичність, обирайте поєднання короткого светра і довгої спідниці. Не варто обтяжувати верх масивним светром, якщо фактура тканини спідниці або сукні легка.

Універсальним образом для офісу, побачення або прогулянки містом буде мікс довгої спідниці з жакетом або піджаком. Для стриманого аутфіту обирайте жакет стандартного крою, а для street style підійде піджак-оверсайз або асиметрична модель.

Практичні кардигани є незамінною річчю в гардеробі холодних сезонів. При створенні образу варто пам’ятати правило: одна з речей має бути однотонною.

Шкіряна куртка вдало поєднується із сукнею або спідницею в підлогу. Стилісти рекомендують звертати увагу на моделі прямого силуету.

Базовим варіантом верхнього осіннього одягу є чорне пальто. Його можна обрати як для повсякденних, так і для вечірніх образів. Для цього лише варто підібрати відповідні аксесуари та елементи гардеробу.

Зручним варіантом на кожен день буде total black зі спортивними кросівками, які зроблять образ неформальним.