Зеленська у вишитій блузі та особливому поясі відвідала Меморіал 9/11 у Нью-Йорку

Перша леді України Олена Зеленська разом із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем відвідала Меморіал 9/11, а також Український музей у Нью-Йорку.

На третій день робочої поїздки до Нью-Йорка на 77-му Генасамблею ООН дружина президента Володимира Зеленського обрала лаконічний і стильний образ. Про візит до музеїв повідомила в Telegram.

Розповіла, що її найбільше вразило дерево, яке тут називають Деревом, що вижило.

“Це дерево на перший погляд цілком звичайне. Якби не рубці, які залишилися на ньому після жахливого теракту 11 вересня в Нью-Йорку. Дерево, яке росло в павільйоні біля Світового торговельного центру, дивом урятували з-під чотириметрових завалів, виходили й врешті пересадили до Меморіалу 9/11”, написала Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефектний мілітарі-образ: Зеленський з’явився у вишиванці з танками й БТР

Повідомила, що президентка Меморіалу подарувала українцям саджанець, що виріс із насіння цієї рослини, як символ стійкості та надії. З 2013 року нью-йоркський Меморіал дарує такі саджанці громадам, які пережили страшні трагедії та вистояли.

Після цього Зеленська разом із прем’єр-міністром України відвідала Український музей у Нью-Йорку. Там перша леді виступила з промовою. Розповіла про долю музейних закладів України під час війни, адже за майже сім місяців повномасштабного вторгнення російські окупанти пошкодили понад 500 музеїв і пам’яток.

Для цих виходів перша леді обрала особливий образ. Зеленська одягла вишиту білу блузу та широкі штани від українського дизайнера Артема Климчука. Підкреслила образ особливим поясом від українського бренду Gunia Project. На ньому вишиті важливі для кожного українця слова: сила, воля, brave (хоробрість).

Зеленська вміє поєднувати вбрання цікаво й трендово. Дружина президента Володимира Зеленського представляє країну на міжнародному рівні. Тож для неї важливо мати стильний вигляд. Останнім часом Зеленська також вражала яскравими образами.