Гороскоп на 14 липня: які знаки найбільш вірні у стосунках

14 липня люди погано розумітимуть одне одного. Через це постійно спалахуватимуть конфлікти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Безтурботність і легковажність пануватимуть між людьми, говорить астрологиня. Ця обставина не сприятиме діловому настрою. Пошуки нових партнерів будуть невдалі. Займіться звичними щоденними справами. Уникайте публічних акцій. Їхню мету не буде досягнуто. Утримайтеся від флірту. Особливо на роботі. Найбільш вірні у стосунках залишаються Тельці, Раки й Риби. У їхньому серці є місце тільки для одного партнера, тому рідко ідуть на розрив стосунків. Запис на прийом до стоматолога краще перенести на наступний тиждень. Невдала також буде робота косметолога”.

Овен

Вас дратуватиме непоступливість людей. Ви й самі будете вперто тримати позиції. Не кращий день для досягнення згоди. Нехай усе залишається без змін.

Телець

Ще один день складних рішень. Доведеться відмовитися від частини планів. Не переймайтеся. Згодом зможете повернутися до них. Більше гуляйте пішки.

Близнюки

Не варто давати в користування іншим людям свої речі. Вони повернуться зіпсованими. Придбана цього дня побутова техніка не працюватиме довго. Закривайте крани.

Рак

Магнітні бурі та зміна погоди впливатимуть на самопочуття. Не перевантажуйте себе фізично. Враховуйте фінансові обмеження. Господарюйте економно.

Лев

Хвилюватиметеся з найменшого приводу. Попийте заспокійливе. Поговоріть із друзями. Не читайте новин. Відмовтеся від додаткової порції кави.

Діва

Успішним цей день не назвеш. Не шукайте винних. Обставини складатимуться не на вашу користь. Заспокойтеся і більше відпочивайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “На Україну чекає масштабна відбудова” Зеленський показав нові кадри війни

Терези

Можете викинути на вітер великі гроші. А задоволення від цього не отримаєте. Знайдіть інші способи розважитися.

Скорпіон

Проведіть більше часу з домашніми улюбленцями. Їм може знадобитися допомога лікаря. Частіше звертайтеся за порадою до досвідчених людей. Вони не відмовлять.

Стрілець

День добрих справ. Допомагайте друзям і колегам. Беріть участь у благодійних заходах. Виїжджайте у справах вчасно. Не створюйте аварійних ситуацій на дорогах.

Козеріг

Життя вноситиме корективи у ваші плани. Зосереджуйтеся на щоденних завданнях. Загострюються хронічні захворювання.

Водолій

Низька працездатність змусить раніше закінчити робочий день. Не плануйте щільного графіку зайнятості. Відмовтеся від уживання алкогольних напоїв. Слідкуйте за тиском.

Риби

Оволодівайте новими навичками. Переймайте чужий досвід. Будьте готові приймати нові виклики. Ви можете більше.

У Києві в четвер похолодання зміниться теплою погодою, до +24°С. Синоптики розповіли, якої погоди чекати в інших регіонах.