Маркевич відповів Суркісу на звинувачення у роботі в Росії

Мирон Маркевич відповів на заяву президента ФК “Динамо” Ігоря Суркіса, що йому варто повернути гроші, зароблені в Росії.

Український тренер розповів YouTube-каналу Pressing, чи шкодує, що 2002 року очолив “Анжі” з Махачкали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нехай спочатку поверне гроші, які заробив у Росії” – Суркіс відповів Маркевичу

“Я шкодую, що прийняв цю команду, тому що там шансів майже не було. Це було, по-перше, 20 років тому. Я працював три місяці. Батько помер, я покинув усе й поїхав додому. Він чув дзвін – не знає, де він. Просто смішно про це говорити. Треба було якісь трішки інші аргументи знайти”, – сказав Маркевич.

Також тренер прокоментував конфлікт між “Динамо” й Українською асоціацією футболу.

“Я вже майже рік не працюю в УАФ, не знаю, що там. Коли я відповідав за збірні, був головою комітету, у нас постійно були проблеми з київським “Динамо”. Особливо вони не хотіли відпускати гравців у юнацькі збірні. Взяти юнаків на якісь збори було практично нереально. І проблеми були тільки з київським “Динамо”, – додав Маркевич.

Мирон Маркевич очолював “Поділля”, “Кривбас”, “Волинь”, “Карпати”, “Металург” Запоріжжя, “Анжі”, “Металіст” і “Дніпро”. 2015 року тренер дійшов з “Дніпром” до фіналу Ліги Європи.

Взимку 2010-го його призначили на посаду головного тренера збірної України. Керував командою чотири матчі, після чого вирішив піти.

Маркевич звинуватив братів Суркісів в антиукраїнській позиції.