АРМА вперше реалізувала арештоване майно через Prozorro.Продажі

АРМА вперше реалізувала арештоване майно через Prozorro.Продажі

Фото: Prozorro

АРМА реалізувала перший арештований актив на платформі Prozorro.Продажі

Першим виставленим на електронні торги арештованим активом було 1200 тонн зерна пшениці озимої 4-го класу.

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало перший арештований актив – 1,2 тисячі тонн зерна були продані за 4,9 млн гривень. Про це повідомила пресслужба Prozorro.Продажі в четвер, 7 березня.

 

“6 березня в системі Prozorro.Продажі відбувся перший онлайн-аукціон з продажу арештованого активу, що знаходився в управлінні АРМА. Першим виставленим на електронні торги арештованим активом було 1,2 тисячі тонн зерна пшениці озимої 4-го класу”, – йдеться у дописі.

 

Для участі в торгах зареєструвався один учасник – ТОВ Інга, який запропонував за зерно 4,9 млн гривень, що перевищує стартову ціну лота. Компанія визначена переможцем торгів відповідно до чинного законодавства.
 

Наступні аукціони з продажу арештованого майна майданчики, які за підсумками конкурсів АРМА стануть організаторами торгів, оголосять вже цього місяця.

Нагадаємо, раніше уряд погодив проведення конкурсу з реалізації заарештованої яхти Royal Romance, яка належить сім’ї екснардепа Віктора Медведчука.

Також повідомлялося, що АРМА передали активи депутата-зрадника з Херсонщини на 640 млн гривень.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp