Роналду повідомив, скільки ще гратиме за збірну

Роналду повідомив, скільки ще гратиме за збірну

Фото: Getty Images

Роналду подобається виступати за збірну

Зірковий португальський нападник оцінив свої шанси зіграти на чемпіонаті світу-2026.

Кріштіану Роналду не думає про свою участь у чемпіонаті світу 2026 року. За словами зіркового португальця, він вже не робить далеких планів, а насолоджується сьогоденням.

Нині 38-річний нападник саудівського Аль-Насра, думає лише про чемпіонат Європи, який відбудеться наступного року. Також португалець не став говорити, до якого віку планує виступати за національну команду.

“За останні два роки я почав думати інакше. Відбулися деякі речі, які змусили мене думати, що треба жити сьогоднішнім днем. Я більше не можу думати про довгострокову перспективу. Відбутися може будь-що, щось станеться – і зміниться все.

Насолоджуватися моментом – це чудово. Мета – поїхати на чемпіонат Європи та чудово його провести. А все інше – побачимо. Життя динамічне, невідомо, що станеться. Потрібно насолоджуватися моментом.

Зараз збірна не краща і не гірша, це новий етап. Коли відбуваються зміни, ти працюєш по-новому, не залишаючи осторонь роботу, виконану за останні роки.

З 2003 року ми пережили гарні моменти, виходили у фінальні етапи чемпіонатів світу та Європи, Ліги націй – це нормальні стадії, якими проходять команди. На мій погляд, цей період був дуже добрим.

Я щасливий – все йшло добре, я забивав. Я хочу продовжувати, я відчуваю себе добрим гравцем, корисним. Я пишаюся досягненням позначки 20 років у збірній, тому що вона демонструє футбольне довголіття. Досягнути її складно, але я показав, що це можливо”, – наводить слова Роналду Record.

Нагадаємо, раніше Кріштіану Роналду висловився стосовно свого суперництва з Ліонелем Мессі.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet