У Ростовській області РФ пролунала серія потужних вибухів

У Ростовській області РФ пролунала серія вибухів.

“Бавовна” пролунала в Азовському районі, при цьому росіяни повідомляють про нібито роботу ППО. Про це повідомив губернатор області Василь Голубєв і низка місцевих Telegram-каналів, які публікують відео з місця події.

Місцеві публікують відео, де чути вибухи та видно клуб чорного диму. Вони повідомляють про чотири сильні вибухи поспіль в Азовському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Самарі вибухнуло на нафтопереробному заводі

Водночас губернатор повідомив про роботу ППО.

“Зафіксовано ураження системами ППО другої ракети цього разу в Азовському районі. Наслідки уточнюються”, написав він.

При цьому в Міноборони РФ знову звинуватили Україну. Там заявили, що близько 17:15 українські військові нібито здійснили удар переобладнаною в ударний варіант зенітною ракетою комплексу ППО С-200.

При цьому засоби ППО нібито “перехопили” ракету в районі міста Азов Ростовської області. Уламки впали в безлюдній місцевості.

28 липня у Таганрозі Ростовської області стався гучний вибух.

У мережі публікують фотографії та відео, на яких видно стовп диму в одному з районів міста. Російські ЗМІ пишуть, що в сусідніх будинках вибило скло вибуховою хвилею. За їхніми даними, вибух стався неподалік від аквапарку “Лазурний”, на вулиці Адмірала Крюйса.

Тим часом в мережі публікують знімки уламків, які знайшли на місці вибуху. РосЗМІ відзначають, що вони характерні для ракет систем С-200 або С-300.