Додатком Threads вже користується п’ята частина аудиторії Twitter

Додатком Threads вже користується п’ята частина аудиторії Twitter

Соцмережа Threads стала основним конкурентом Twitter

За кількістю завантажень Threads лідирує Індія, на яку припадає 33% глобальних завантажень.

Новий додаток мікроблогів Threads від компанії Meta вже досяг пʼятої частини щотижневої активної бази користувачів Twitter у всьому світі. Про це пише TechCrunch.

Крім того, кількість користувачів Threads у 86 разів перевищує аудиторію найбільшого конкурента Twitter у США Truth Social, у якого щотижнева база активних користувачів становить один мільйон.

Зазначається, що програма була завантажена понад 150 млн разів, що в 5,5 раза швидше, ніж у Pokémon Go від Niantic, який був рекордсменом за запусками додатків із моменту його дебюту в липні 2016 року.

 

За кількістю завантажень Threads лідирує Індія, на яку припадає 33% глобальних завантажень. За нею слідують Бразилія (22%), потім США (16%) і, нарешті, Мексика та Японія з 8% та 5% відповідно. 
 

Додаток наразі недоступний в Європейському Союзі через нормативні перешкоди, повʼязані з проблемами конфіденційності та практикою збору даних. 

Нагадаємо, 6 липня компанія Meta Марка Цукерберга  запустила Instagram Threads, що має стати конкурентом Twitter. У відповідь компанія Ілона Маска Twitter пригрозила подати позов на Meta.

Новий застосунок за лічені дні після запуску перевищив позначку в 100 мільйонів користувачів, подолавши цей рубіж значно швидше, ніж ChatGPT від OpenAI.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet