“Сильне рішення сильного гравця”. У київське “Динамо” повернувся гравець збірної України Ярмоленко

“До футбольного клубу “Динамо” повернувся Андрій Ярмоленко, знаменитий гравець “біло-синіх”, який виступав за наш клуб з 2006-го до 2017 року. Новий контракт Андрія з “Динамо” розрахований на два роки”, – ідеться в повідомленні.

У “Динамо” підкреслили, що 33-річний футболіст прийшов у команду як вільний агент.

У клубі нагадали, що в “Динамо” Ярмоленко дебютував 11 травня 2008 року в матчі проти полтавської “Ворскли”, і за 11 років провів 341 поєдинок у різних турнірах, забивши 137 м’ячів.

До повернення в київський клуб Ярмоленко грав за “Аль-Айн” з Об’єднаних Арабських Еміратів – клуб, головним тренером якого до червня 2023 року був українець Сергій Ребров. Зараз Ребров – тренер національної збірної України.

Президент ФК “Динамо” Ігор Суркіс розраховує, що Ярмоленко посилить атаку клубу, який минулого сезону не зміг пробитися у призери, посівши четверте місце в українській Прем’єр-лізі.

“Ми сподіваємося, що досвід і рівень гри Андрія допоможуть “Динамо” зробити крок уперед і команда виступить набагато краще, ніж минулого сезону. Від себе особисто хочу подякувати Ярмоленкові за те, що він повертається до рідної країни за таких обставин. Це сильне рішення сильного гравця у непрості для нас усіх часи”, – сказав він.