Посилюють терор ‒ у Мелітополі росіяни імітують правосуддя

Російські загарбники імітують правоохоронну систему на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

Минулого тижня росіяни завезли сюди суддів з РФ, які виносять “якісь вироки”. Окрім того, з Росії привезли близько 800 поліцейських. Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Для прикладу, окупанти влаштували судилище над жінкою, яка просто задонатила на ЗСУ. За це їй тепер загрожує довічне ув’язнення.

Однак, попри катування й залякування, на тимчасово захоплених росіянами територіях посилюється спротив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти посилили терор на Запоріжжі Генштаб

“Рашистам вже мало катівень, куди забирають проукраїнських активістів. Тепер будують поліцейську державу, щоб карати просто за підтримку України. Але спротив у Мелітополі посилюється, всі бачать, що Мелітополь ніхто не збирається покидати. І Мелітополь точно на порядку денному по звільненню. Але, звичайно, після кожної вдалої ліквідації рашистів на тимчасово окупованій Мелітопольщині вони починають шукати тих, хто допомагає нашим Збройним силам і нашим спецслужбам. Таким чином вони посилюють терор”, ‒ наголосив Федоров.

Він вкотре закликав мешканців, які мають можливість виїхати, зробити це якнайшвидше.

“Бо чим ближче до деокупації, тим більшим буде тиск на цивільних і жорстокішими будуть загарбники”, ‒ каже Федоров.

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі та інших районах Запорізької області у загарбників 10 лютого суттєво поменшало боєкомплекту, техніки й особового складу.

Такі наслідки “прильотів” по позиціях російських військових, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, росіяни на Мелітопольщині вчергове показали свою боягузливу і підлу тактику: ховатися за спинами мирних жителів.