Троянду не отримала: дівчина секс-символа українського кіно була на шоу “Холостяк”

Актор Тарас Цимбалюк, якого називають секс-символом українського кіно, розповів про нову обраницю бізнесвумен Світлану Готочкіну.

Як з’ясувалося, його кохана брала участь в четвертому сезоні романтичного шоу “Холостяк”. Цим актор поділився в інтерв’ю Григорію Решетнику.

Жінка познайомилася з головним героєм шоу на першій вечірці, але троянду не отримала. Тому наприкінці першого дня покинула проєкт.

За словами Цимбалюка, він не дивився шоу за участю коханої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця “Холостяка” оголосила про вагітність

Актор розповів, що його обраниця має харизму і почуття гумору. Близько місяця від дня знайомства вони спілкувалися тільки телефоном. І вже тоді, як зізнався актор, він закохався.

“Найголовніше сталося за три дні, здається. Світлана була в Польщі, ми зідзвонилися по WhatsAp. Ніхто не очікував нічого від цього дзвінка. Проговорили 4 години. У нас настільки трапився синхрон в почутті гумору, нам було цікаво дізнатися одне про одного хоч що-небудь. Свєтуся дуже ініціативна, у неї є харизма, яка притягує мене особисто”, – сказав секс-символ українського кіно.

Він зізнався, їхні життєві плани повністю збігаються. Також вони мріють про міцну сім’ю.

Тарас Цимбалюк, зірки серіалу “Спіймати Кайдаша”, багато років тому зустрічався з колегою Вікторією Варлей. Вони познайомилися на зйомках одного з українських серіалів. Але стосунки у пари були не зовсім гладкі вони то сходилися, то розходилися.

Після остаточного розставання з Варлей Тарас закрутив роман із дизайнеркою й візажисткою Тіною Антоненко. Незабаром вони одружилися, але їхні стосунки не витримали війни. Нещодавно стало відомо про розлучення пари.

Роман зі Світланою Готочкіною Цимбалюк підтвердив у грудні 2022 року.