Що подарувати коханій людині: гайд корисних подарунків

Традиційно разом з “Фокстрот” пропонуємо список популярних гаджетів і техніки, що знадобиться і коханій, і коханому.

День закоханих наближається, а це значить, що є привід сказати дорогій серцю людині про те, що вона найважливіша у житті. Чи то вона поруч, чи поки що далеко, але говорити про це потрібно, тим паче зараз. І звісно ж дарувати корисні подарунки. Та ще й зі знижками до 50%.

Смартфон за останній рік зарекомендував себе як справді корисний і приємний подарунок. А якщо це смартфон SAMSUNG SM-A536E Galaxy A53 6/128Gb, то радісні емоції будуть забезпечені. Ідеальна продуктивність (потужний 8-ядерний процесор), великий обсяг внутрішньої пам’яті, інноваційна функція RAM Plus, що дозволяє використовувати додаткову віртуальну оперативну пам’ять, преміальний зовнішній вигляд та широка лінійка кольорів саме те, чим можна приємно здивувати близьку людину.

Звичайна ціна 17 299 грн
Зі знижкою 15 999 грн*

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохання та пристрасті недостатньо: 17 правил щасливих і міцних стосунків

Повербанк BASEUS Bipow Overseas 20W 30000mAh невід’ємна в умовах сьогодення річ. 30000 mAh, роз’єми micro-USB та USB Type-C, дисплей, функція швидкої зарядки, захист від перенапруги, перезарядки, короткого замикання та перегріву. Модель представлена в білому та чорному кольорах.

Звичайна ціна 2 999 грн
Зі знижкою 2 299 грн

Звукова електрична зубна щітка PHILIPS Sonicare ProtectionClean 4300 (HX6803/04) забезпечить чистоту ротової порожнини у лагідний спосіб. Має вбудований датчик тиску, функцію BrushSync, що забезпечує до 7 разів краще усунення нальоту в порівнянні зі звичайною зубною щіткою. Безпечна та лагідна на чутливих ділянках, а спеціально вигнутий кінець дозволяє легко досягнути задніх зубів. Вдосконалена звукова технологія Philips Sonicare спрямовує воду між зубів, а рухи щітки руйнують наліт та усувають його.

Звичайна ціна 3 999 грн
Зі знижкою 2 449 грн

Кавомашина DELONGHI ECAM23.460.B автоматична й багатофункціональна, відрізняється компактними розмірами, практичністю, функціональністю та елегантним італійським дизайном. Такому подарунку буде радий кожний прихильник ароматної кави. Пристрій забезпечить швидкий та простий процес приготування еспресо, американо, капучино, латте. Використовувати можна мелену і зернову каву, пропонуючи 13 ступенів помелу.

Звичайна ціна 18 999 грн
Зі знижкою 15 999 грн

Ідеальне і корисне приготування м’яса, риби та овочів забезпечить потужний і багатофункціональний електрогриль TEFAL OptiGrill+ GC712D34. Широкі можливості гриля внесуть велику різноманітність в раціон ваших близьких.

Звичайна ціна 10 499 грн
Зі знижкою 7 499 грн

Якщо є сумніви, чи сподобається конкретний подарунок, є універсальне рішення подарункова картка “Фокстрот”. Самостійно обирайте суму номіналу від 100 грн. Придбати та використати цю картку можна як у магазині, так і онлайн.

Купуйте, даруйте і кохайте!

*Акційні ціни діють з 2 до 15 лютого 2023 р. в мережі магазинів ТМ “Фокстрот” на всій території України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій України) та в інтернет магазині foxtrot.ua. Подробиці дізнавайтеся в працюючих магазинах мережі “Фокстрот” у вашому місті та на foxtrot.ua.