У всіх областях України триває повітряна тривога – на Миколаївщині чули вибухи

Мапа повітряних тривог в Україні

Повномасштабна війна росії проти України

Ггучно було біля окупованого Херсона

У всіх регіонах України в обід 4 жовтня оголосили повітряну тривогу. Під час неї звуки вибухів почули мешканці Миколаївської області. Про це пише “24 канал”.

За кілька хвилин на Миколаївщині почули вибухи. Наразі офіційної інформації щодо цього немає. Також гучно було біля окупованого Херсона.

Сирени почали вмикати в українських містах з 14:33. Найперше – на сході. Тому негайно прямуйте в укриття й перебувайте там, поки не оголосять відбій. 

Зауважимо, що росіяни практично кожного дня обстрілюють Миколаївську область. Вони скеровують свої ракети проти мирного населення й влучають у багатоповерхівки.

За даними телеграм-каналу Monitor, з території Криму могли запустити ракети або БпЛА. Ймовірно, росіяни використали стратегічну авіацію. Згодом з’явилася інформація і про запуск з Каспійського моря. Зауважимо, Крим на цій карті зеленого кольору, адже перебуває під російською окупацією з 2014 року. Тому інформації про повітряні тривоги на півострові немає. 
Нагадаємо, близько опівдня 4 жовтня повідомили про вибух на Миколаївщині. У Вознесенському районі пролунав вибух, це підтвердила місцева влада. 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.