“Вігвами” бурятів порозліталися по деревах на Луганщині – Гайдай (Відео)

Сергій Гайдай

Повномасштабна війна росії проти України

росіяни у Рубіжному і Сватовому готуються до оборони, активно мінують всю територію

Збройні Сили України майже впритул наблизилися до північно-західної адмінмежі Луганщини. Про це повідомив Сергій Гайдай, очільник військової адміністрації області.

росіяни у Рубіжному і Сватовому готуються до оборони, активно мінують всю територію, не можна сказати, що вони масово там тікають.

Однак вже декілька тижнів поспіль постійно щось відбувається глибоко в тилу російської армії.

“Постійно якась бавовна: склади артилерійські, командні пункти і казарми і навіть кілька днів тому в бурятів наметові містечка, “вігвами”, порозліталися по деревах Луганщини”, – розповів Гайдай.

За його словами, навіть після деокупації Луганщини, залишатися там на зиму не варто. Все тому, що кілька місяців поспіль треба буде відновлювати опалення.

“У великі міста такі як Рубіжне, Лисичанськ, Сєверодонецьк навіть після деокупації все одно не будемо особливо запускати вільно людей, тому що опалювальний період там неможливо забезпечити – там все розбито. Навіть при всіх умовах фінансових все одно треба буде декілька місяців відновлювати опалення. Там, де залишилося централізоване опалення, то там будемо простити, щоб люди до весни залишалися там, де живуть на сьогодні”, – пояснив голова ОВА.