“Коли у тебе є літери Д.У.П.А, скласти з них слово перемога дуже важко” – Загребельська про істерії на росії (Відео)

путін

Повномасштабна війна росії проти України

Через псевдореферендуми путіну потрібно було показати хоч якусь перемогу для своєї аудиторії

Псевдореферендум рф на окупованих територіях насамперед розрахований на внутрішнього користувача, для якого створюють видимість легітимності, а враховуючи як населення росії звикло до різних фантастичних історій, то і ця для них є прийнятною. Про це в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” сказала юристка, державна уповноважена Антимонопольного комітету України (2015-2019) Агія Загребельська.

“Крім цього, кремль хоче мати хоч щось на руках, коли прийде час для переговорів, враховуючи що реальних перемог у кремля немає. Те, що ми зараз бачимо, це, я думаю, тільки початок поразок росії. кремль вважає, що їхні папірці про рішення їхнього парламенту чи суду буде якимось аргументом чи козирем за столом переговорів”, – пояснила Агія Загребельська.

За її слова, путіну потрібно було показати хоч якусь перемогу для своєї аудиторії: “Коли у тебе є чотири літери – Д.У.П.А, скласти з них слово “перемога” дуже важко”.  

Нагадаємо, 27 вересня рф завершила “референдуми” на окупованих територіях України – й оголосила “результати”. Жодні “референдуми” росіян нічого не змінять для Києва, заявив Зеленський. Також стало відомо, що Україна скликала Радбез ООН.

Хоча в театралізованому “голосуванні” взяли участь менш як 1% від мешканців окупованих регіонів, на росії радісно відзвітували, що Донецька, Луганська, Запорізька і Херсонська області України “повертаються додому”.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.