Ворог вдарив по Нікополю: перші подробиці про постраждалих і фото руїн

Дніпропетровщину в ніч проти 4 жовтня знову нещадно обстріляли окупанти.

Росіяни ударили по Нікопольському та Синельниківському районах, повідомив у вівторок вранці голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Шість обстрілів і четверо поранених. Найбільше постраждав Нікополь, куди прилетіли близько 30 снарядів із російських “Градів” та важкої артилерії. Поранені четверо чоловіків – 28, 48, 50 та 66 років. Двоє з них у лікарні. Понівечені понад 30 багатоповерхових та приватних будинків. В одній з багатоповерхівок зруйновані чотири квартири”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетами по передмістю Дніпра показали наслідки

Місто лишилося без води, пошкоджені мережі насосної станції водоканалу. Понад 7 тис. родин залишилися без світла. Половину енергетики уже підключили. Роботи з відновлення ліній тривають.

“Обстріли пошкодили і школу, аптеку, промислове підприємство, зерновий елеватор, крамниці та адмінбудівлі. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаби руйнацій з’ясовують. Попередньо, без постраждалих”, додав Резніченко.

У Покровській громаді Синельниківського району через ворожу атаку загорілися склади сільгосппідприємства. Вогнеборці вже загасили полум’я.

2 жовтня ворожий дрон-камікадзе прилетів у середмістя Кривого Рогу. Росіяни влучили в будівлю місцевого ліцею. Зруйновано два поверхи будівлі. Сталася пожежа.

Ворог також атакував Нікопольський район з “Ураганів”, “Градів” і важкої артилерії. У Нікополі пошкоджені приватні будинки, господарські споруди й лінії електропередач.