Ада Роговцева зі сльозами на очах обійняла звільненого з полону Михайла Діанова

Звільнений з російського полону морський піхотинець Михайло Діанов відвідав театральну виставу під назвою “Схоже на щастя”, в якій грає українська актриса Ада Роговцева.

Після виступу артистка підійшла до захисника Азовсталі та міцно обняла його. На її очах були сльози. Фото з героєм Роговцева розмістила у Фейсбук.

“Міша. Михайло Діанов. Яким щастям було обійняти його! Якою честю! Я молюсь і мрію обійняти кожного, хто зараз в полоні!”, підписала кадр актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морпіх Михайло Діанов розповів про найгірше випробування у полоні

Морський піхотинець Михайло Діанов повернувся з полону 21 вересня в результаті обміну. Разом з ним обміняли ще 214 захисників.
Діанов був серед тих, кого окупанти тримали в колонії в окупованій Оленівці на Донеччині, по якій самі ж вороги завдали удару.
На момент здачі в полон у Діанова буде зламана права рука. Окупанти провели операцію за допомогою плоскогубців і без анестезії. Тому через відсутність медичної допомоги кістка зросла півколом.
Колонію в Оленівці морпіх називає концтабором. Полоненим українцям не давали їсти, кидали в одиночну камеру і катували за те, що вони підняли ягоду із землі і з’їли її. Захисників били палицями, застосовували електрошокери та встромляли голки під нігті.

Захисники Азовсталі чотири місяці перебували в російському полоні. Оборона Маріуполя тривала 86 днів.