Відловлюють чоловіків – окупаційна “влада” тероризує людей на захоплених територіях

На тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей російські загарбники відловлюють чоловіків призовного віку.

Тим, хто отримав паспорти Росії, окупаційна влада розпочала вручення повісток про мобілізацію. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

У захоплених районах військовослужбовці російських окупаційних військ продовжують займаються мародерством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція взялася за злочини, скоєні щодо французів під час війни Україні

“Так, в Мелітополі, так звані “кадирівці” захопили дилерський склад сільськогосподарської техніки та намагаються розпродати майно”, – йдеться у повідомленні.

На тимчасово захопленій та окупованій території України окупаційна влада проводить так звані “референдуми”. У зв’язку з низьким відсотком відвідування “виборчих дільниць” працівники “комісій”, в супроводі озброєних військовослужбовців збройних сил РФ, ведуть збір підписів місцевих жителів безпосередньо в місцях їх проживання.

Унаслідок ракетного обстрілу Запоріжжя спалахнув житловий будинок. Одна людина загинула, семеро поранені. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

У ніч на 24 вересня російські окупанти випустили по Запоріжжю п’ять ракет. Повідомлялося, що під час ударів постраждали об’єкти інфраструктури та є постраждалі.