У Торецьку з-під завалів будинку врятували 19 людей, серед них є діти

обстріл

Повномасштабна війна росії проти України

Людських жертв вдалося уникнути, адже більшість мешканців будинку евакуювалися

Напередодні ввечері російські окупанти вдарили по Торецьку Донецької області, повідомив голова ОВА Павло Кириленко. У результаті під завалами розбитої 9-поверхівки опинилися 19 людей, їх вдалося врятувати.

“19 людей, серед яких двоє дітей, врятували сьогодні вночі рятувальники ДСНС із розбитої рашистами 9-поверхівки у Торецьку. Росіяни вдарили ракетою по житловому будинку вчора ввечері. Від удару в одному з під’їздів обвалилися плити перекриття з 9 по 7 поверхи”, – повідомив Кириленко.

Він пояснив, що людських жертв вдалося уникнути, адже більшість мешканців будинку евакуювалися. Зокрема, з 53 квартир заселеними залишалися лише 10. Лише одна людина травмована.

Загалом минулої доби російські вбивці забрали життя сімох мирних мешканців Донеччини: три у Бахмуті, два у Торецьку, одного у Часовому Яру та одного у Кліщіївці. Ще 17 людей отримали поранення.

Нагадаємо, з’явилися нові подробиці про ракетні обстріли російськими військами Запоріжжя та ще одного міста у Запорізькому районі в ніч проти 23 вересня.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.