У Херсоні перестріляли один одного російські військові та ФСБшники: три трупи

У тимчасово окупованому Херсоні російські військові влаштували стрілянину зі співробітниками Федеральної Служби безпеки Росії, наслідком чого стало три трупи.

Причиною стало того, що “гебісти” викрили військовослужбовців у розпиванні алкоголю під час виконання останніми службових обов’язків, повідомляє британське видання Sky News з посиланням на звіт з Херсона, який потрапив до рук західних аналітиків.

Інцидент стався в одному з херсонських кафе. Група з чотирьох співробітників ФСБ зайшла в приміщення, де виявила двох озброєних та споряджених армійців, які пиячили замість того, щоб виконувати свої обов’язки. Офіцери ФСБ зробили військовим зауваження, після чого один з пияків дістав пістолет та вистрілив ФСБшникам під ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вагнерівці”, буряти, сирійці й кримінальні злочинці: хто належить до армії Путіна

Старший з офіцерів спробував відібрати у п’яного пістолет, проте в цей момент інший військовий почав впритул стріляти в ФСБшників з автомата. Ті відкрили вогонь у відповідь. В результаті загинули два співробітники ФСБ РФ та винуватець стрілянини – сержант, який стріляв з пістолета. Автоматник та ще один співробітник ФСБ отримали важкі поранення.

Аналітики відзначають, що даний інцидент прекрасно демонструє той ступінь морального розкладання, яка наздогнала російські війська в Херсоні.

Тим часом в Росії все настільки погано з поповненням особового складу частин, що в Петербурзі підписати контракт на військову службу почали пропонувати навіть бомжам.

При цьому раніше стало відомо, що Російська Федерація планує вербувати засуджених злочинців на війну проти України.

Паралельно у РФ формуються загони так званих добровольців. Їх заманюють великими грошима, обіцяючи величезні за мірками злиденної російської глибинки, зарплати і різні виплати.