У Британії зірвали рекордний джекпот у європейській лотереї

Власник лотерейного квитка з Великої Британії зірвав рекордний джекпот загальноєвропейської лотереї EuroMillions у розмірі 195,7 мільйона фунтів стерлінгів (230 мільйонів євро).

Про це повідомляє BBC.

Британський лотерейний оператор Camelot підтвердив, що йдеться також про найбільший лотерейний виграш за всію історію Великої Британії.

Тепер власник переможного квитка повинен зв’язатися з оператором і підтвердити свій виграш. Якщо він цього не зробить, сума переходить до наступного джекпоту.

Розіграш EuroMillions відбувається кожного вівторка і п’ятниці в дев’яти країнах Європи. Для виграшу джекпоту власнику квитка потрібно вгадати сім чисел: п’ять звичайних і два бонусні (Lucky Star).

Загалом за всю історію британської національної лотереї власники 15 білетів принесли джекпот на суму понад 100 мільйонів фунтів стерлінгів.

До слова, останній рекорд у EuroMillions у Британії було встановлено у травні цього року: пара Джо та Джесс Туейтів із Глостера виграли 184 мільйони фунтів стерлінгів.

Читайте також: 

Гравець із Великої Британії зірвав джекпот EuroMillions розміром $149 млн. Це десятий за розміром виграш у історії Сполученого Королівства.

Мешканка штату Мічиган випадково дізналася про те, що вона зірвала джекпот національної лотереї розміром $3 млн. Лора Спірс заявила, що випадково знайшла листа про свій джекпот у відділі для спаму на електронній скриньці.

Голландський суд визнав винним у розтраті 2,8 млн євро (майже $3,2 млн) 41-річного чоловіка, який раніше виграв справу про дезінформацію проти національної лотереї Нідерландів.