Великий ярмарок. “Шахтар” продав легіонера та готовий відпустити ще двох

Бразильський форвард “Шахтаря” Фернандо Педро з наступного сезону виступатиме за австрійський “Зальцбург”.

Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Виступати в складі чемпіона Австрії нападник почне від початку сезону-2022/23. Про суму трансферу офіційно не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Динамо” й “Шахтар” могли об’єднати в одну команду

Своєю чергою турецьке видання Sabah інформує, що донецький клуб готовий відпустити ще одного свого нападника – Лассіну Траоре.

В послугах гравця зацікавлений “Фенербахче”. Керівництво “гірників” готове обговорити трансфер футболіста, якщо він виявить бажання покинути донецький клуб.

Також стало відомо, що мадридський “Реал” викупить права на захисника “Шахтаря” Вінісіуса Тобіаса, інформує у Twitter журналіст Ніколо Скіра.

Іспанський клуб заплатить за гравця 10 млн. Ще 10 млн “Шахтар” отримає як бонуси. Вінісіус підпише контракт із “Реалом” до 2026 року. Бразилець зараз виступає за “вершкових” на правах оренди до кінця сезону-2022/23.

Фернандо виступав за “Шахтар” з червня 2018 року. Усього провів за команду 69 матчів, забив 12 м’ячів. Перейшов у донецький клуб із бразильського “Палмейраса”

Траоре провів за “Шахтар” 14 матчів і забив дев’ять голів. “Шахтар” придбав форварда в “Аякса” за 9 млн.

Тобіас перейшов до “Шахтаря” з бразильського “Інтернасьйоналя” в січні 2022-го за 6 млн. За донецький клуб не провів жодного офіційного матчу.