WhatsApp "заблокує" деяких користувачів: в чому причина

WhatsApp
Користувачі WhatsApp, які не ознайомляться з інформацією про заплановане оновлення конфіденційності та не приймуть умови користування до 15 травня, не зможуть отримувати та надсилати повідомлення.

Про це повідомляє TechCrunch з посиланням на лист керівництва компанії, відправлений одному із партнерів. У WhatsApp справжність листа підтвердили.

Згідно з повідомленням, облікові записи користувачів, які не погодяться на нові правила конфіденційності, будуть помічені як "неактивні", а неактивні облікові записи можуть автоматично видалятися через 120 днів "бездіяльності".

WhatsApp, який належить компанії Facebook, оголосив про оновлення в січні. Нова політика конфіденційності передбачає, що дані користувачів можуть передаватися до Facebook та низки інших пов'язаних фірм.

WhatsApp вже ділиться з Facebook деякою інформацією, наприклад, IP-адресою користувача (послідовність цифр, прикріплених до кожного пристрою, що підключається до Інтернету, його також можна використовувати для фіксації свого місцезнаходження) та покупки, здійснені через платформу.

Нагадаємо, мессенджер Telegram додав нову функцію, за допомогою якої користувачі зможуть переносити повідомлення, фотографії, відеозаписи та документи з інших додатків для спілкування - WhatsApp, Line і KakaoTalk.




Давайте дружити у Facebook!


Популярне в соцмережах сьогодні

Останні новини