Політика конфіденційності


              Політика конфіденційності
Зміст Політики конфіденційності та захисту персональних даних Meta.ua (надалі - "Політика")

Сайт "https://meta.ua" (далі за текстом - "Сайт") належить товариству з обмеженою відповідальністю "МЕТА ЮЕЙ", юридичній особі, зареєстрованій за адресою: Україна, 03189, місто Київ, вул. Академіка Вільямса, будинок 8-Є, (код ЄДРПОУ: 43542582), яка діє відповідно до законодавства України (далі - "МЕТА" або "Компанія"). МЕТА також керує та адмініструє наступні сервіси (далі - "сервіси Сайту"), до яких можна отримати доступ на Сайті:

МЕТА з повагою відноситься до особистої (персональної) інформації всіх без винятку фізичних осіб, які використовують та(або) відвідують Сайт, а також тих осіб, які в будь-якій формі користуються сервісами Сайту (надалі разом - "користувачі", "користувачі Сайту"). Зважаючи на це, ми прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей та сукупностей відомостей про фізичну особу, за допомогою яких користувач ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту та сервісів Сайту для кожного користувача.

В умовах реалізації вищевикладеного, МЕТА діє в рамках даної Політики конфіденційності та захисту персональних даних, текст якої викладено нижче. Зокрема, Політика встановлює порядок обробки персональних даних, види зібраних персональних даних та мету їх використання, порядок взаємодії МЕТА з третіми особами, заходи безпеки, що застосовуються для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та робота з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних. Кожен сервіс Сайту може мати власну Політику конфіденційності та захисту персональних даних, яка, втім, не буде суперечити основним цілям обробки та використання персональних даних, передбачених цією Політикою. Ця Політика розповсюджується на всі сервіси Сайту незалежно від наявності або відсутності власної Політики сервісів Сайту.

При використанні користувачем сервісів Сайту МЕТА здійснює обробку таких даних користувача:

Зокрема, МЕТА збирає лише ті персональні дані, які свідомо надані користувачем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту (наприклад, ім'я і прізвище, логін та пароль, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дати народження, стать тощо), що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

МЕТА збирає дані про статистику відвідування Сайту (наприклад, про з'єднання, трафік, перегляди, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет і знаходження на Сайті).

Звертаємо Вашу увагу, що МЕТА збирає мінімальний обсяг інформації, необхідний виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

МЕТА не збирає інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України "Про захист персональних даних").

Обробка та зберігання наданих користувачем персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися у базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних Сайту. Обробка персональних даних здійснюється здебільш автоматично за допомогою наших систем Сайту та систем третіх осіб, окрім тих випадків, коли обробка персональних даних здійснюється нашими уповноваженими представниками: наприклад, у разі обробки ваших письмових запитів, запитів контролюючих органів, тощо.

Персональні дані використовуються з метою забезпечення надання сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України, в тому числі, але не виключно "Про захист персональних даних", "Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів", а також у відповідності з что Угодою користувача та інших актів, що регулюють діяльність МЕТА.

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки. Місцем зберігання персональних даних, які були зібрані за допомогою сервісів Webmail.meta.ua та passport.meta.ua, є Україна. Місцем зберігання персональних даних, які були зібрані за допомогою інших сервісів Сайту, є Федеративна Республіка Німеччина.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані, автоматично видаляються. Для видалення облікового запису користувач подає відповідний запис у довільній формі на електронну адресу МЕТА - [email protected]

Cookie - це текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, та які відправляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача (наприклад, комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт). Файли cookie можуть бути постійними (зберігаються в комп'ютері до моменту видалення їх користувачем), або тимчасовими/сесійними (зберігаються тільки до закриття браузера). Також, файли cookie діляться на головні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Звертаємо увагу на наступне:

МЕТА піклується про своїх користувачів і намагається зробити користування Сайтом максимально комфортним, і для цього МЕТА необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси користувача. Аналіз за допомогою файлів cookie допоможе МЕТА поліпшити взаємодію користувача з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу. Враховуючи класифікацію Міжнародної Торгової палати (International Chamber of Commerce), МЕТА використовує такі категорії файлів cookie:

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів по суміжному бізнесу для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Зокрема, для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, МЕТА користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc. та інші. Наведені в якості прикладу компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої Користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

Звертаємо увагу на те, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie. В той час, як відключення cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і до неповноцінного функціонування сервісів Сайту. Щоб звернутися до компанії з приводу використання файлів cookie, надішліть повідомлення електронною поштою на [email protected] Якщо користувач не погоджується з використанням файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде повторно запропоновано включення та використання файлів cookie. Інформація про користувачів, отримана з допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю МЕТА.

При використанні користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть бути присутні коди інших Інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі Інтернет-ресурси і треті особи можуть отримувати Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.

Використання інших сервісів МЕТА необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від таких сервісів, МЕТА не зберігає і не обробляє. Також МЕТА може використовувати аналітику LiveInternet та Hotjar, яка дозволяє дізнатися статистику відвідувань сайту, найбільш популярні сторінки, запити, які привели користувачів на наш сайт, а також іншу аналітичну інформацію. Це дозволяє виявити сильні і слабкі сторони Сайту, дізнатися інтереси цільової аудиторії і виробити успішну стратегію його просування. Окрім того, МЕТА може додати Сайт до переліку сайтів, які є майданчиком для розміщення рекламних оголошень. Це робиться за допомогою спеціальних рекламних мереж та маяків, таких як: - Google Adsense; - Recreativ; - MGID; - Trafmag - Admitad - Facebook Pixel.

Google Adsense - сервіс контекстної реклами від Google. Програма автоматично розміщує на сайтах текстові та графічні оголошення, які підходять по контексту. За допомогою цього сервісу МЕТА, як власник Сайту, після розміщення на ньому реклами, отримує дохід за переходи відвідувачів по рекламних посиланнях і покази реклами (Google AdSense для контексту). Більше інформації про політику конфіденційності Google Adsense Ви можете отримати за цим посиланням. Recreativ - товарна рекламна мережа, що працює за принципом динамічного ретаргетінга для рекламодавців. Recreativ вивчає поведінку користувачів у мережі Інтернет та за допомогою розумних алгоритмів розуміє, який товар зараз цікавить користувача. Відповідно, якщо користувач в силу яких-небудь причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти з свого облікового запису або профілю, очистити cookies (через свій браузер). Більше інформації про Recreativ Ви можете дізнатись за цим посиланням. MGID - інтернет-платформа нативної реклами, яка допомагає нам монетизувати рекламу. Більш детально про політику конфіденційності MGID ви можете дізнатись, перейшовши за посиланням. Facebook Pixel - це фрагмент коду JavaScript на Сайті, який дозволяє оцінювати, оптимізувати і створювати аудиторії для наших рекламних кампаній. Завдяки Facebook Pixel МЕТА може відстежувати дії, які користувач здійснює на Сайті з різних пристроїв, для підвищення ефективності рекламних кампаній. Більш детальніше на офіційній сторінці Facebook щодо Політики конфіденційності та використання даних. Trafmag - це маркетинговий інструмент для збільшення прибутку і підвищення впізнаваності бренду за допомогою розміщення товарних оголошень на сайтах партнерів. Детальна інформація про політику конфіденційності Trafmag вказана за посиланням. Admitad - партнерська мережа, яка об'єднує на одному майданчику власників сайтів і рекламодавців і допомагає їм налагодити співпрацю. Більше інформації про політику конфіденційності можна отримати за посиланням.

Сайт не призначений для осіб, які молодше за 16 років (далі - "діти"). МЕТА ніколи свідомо не збирає персональні дані щодо дітей. Угодами користувача сервісів Сайту можуть встановлювати інші вікові обмеження щодо користування такими сервісами Сайту.

МЕТА не здійснює передачу персональних даних користувачів третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних, або у інших випадках, викладених у цій Політиці. МЕТА розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним частиною, у тому числі, особистих немайнових прав фізичної особи, і тому виконує всі можливі заходи для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми МЕТА. На Сайті можуть бути посилання на інші сайти (в інформаційних та/або рекламних цілях). При переході користувачем за посиланням на інші сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. Протягом використання користувачем Сайтом або сервісами Сайту на інтернет-сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи самостійно отримують дані, зазначені у пункті 3 цієї Політики, хоча при цьому МЕТА жодним чином не передає таким третім особам дані користувача, що обробляються МЕТА. Згода користувача з цією Політикою означає, що користувач погоджується на отримання такими третіми особами даних та надає цим третім особам права щодо зберігання та обробки даних користувачів з метою використання знеособлених даних користувача в маркетингових цілях, у тому числі для таргетингу рекламних та/або інших інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними та складання відповідних списків користувачів, створення персонального профілю користувача, інших маркетингових цілях; для проведення статистичних досліджень; показу будь-яких рекламних та/або інших інформаційних матеріалів, у тому числі персоналізованих. МЕТА може розкривати персональні дані користувачів уповноваженим державним органам у разі отримання запитів від таких органів у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Відомості про поведінку на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. МЕТА жодним чином чи способом не порушує таємницю "активності" при використанні останнім сервісів Сайту.

МЕТА використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, наприклад: https шифрування, окреме зберігання даних та ключів доступу, обмеження доступу, тощо. Однак, незважаючи на всі зусилля, МЕТА не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання МЕТА. МЕТА забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Доступ до персональних даних Користувача здійснюється на підставі наданої згоди Користувача, як власника персональних даних, на обробку таких даних, та відповідно до вимог законодавства та положень умов Угоди користувача. Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно.

Користувач, як суб'єкт персональних даних має права, передбачені статтею 8 Закону України "Про захист персональних даних".

Для оновлення, одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано МЕТА відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються МЕТА, будь ласка, звертайтеся на електронну пошту: [email protected]

В цю Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень. Актуальна та чинна редакція Політики опублікована на цій веб сторінці.




Давайте дружити у Facebook!


Останні новини