5 видів взуття, з якими не носять шкарпетки влітку

З настанням літа та спекотною погодою ви шукаєте способи зробити свій гардероб прохолоднішим. Шкарпетки чудово підходять для холодних зимових днів. Але це може бути дуже неприємно в теплу пору року.

Знайти способи звільнити ноги, залишаючись у тренді, буде надзвичайно важливо протягом наступних кількох місяців, пишет bestlife.

Стилісти та ортопеди назвали п’ять пар взуття, які ніколи не повинні носити зі шкарпетками.

Босоніжки

Це може здатися очевидним, але шкарпетки з босоніжками стали однією з найбільш суперечливих тем у взуттєвій моді. Хоча багато людей вважають, що їх ніколи не можна поєднувати, інші вважають поєднання крутою тенденцією.

За словами Суніки Ду, модельєра та власника SunicaDesign, найкраще дотримуватися традицій і не носити шкарпетки, коли справа доходить до носіння босоніжок.

“Що стосується моди, нехай ці пальці дихають”, радить Ду.

В’єтнамки

Ви обов’язково повинні відмовитися від шкарпеток, якщо мова йде про будь-яке взуття типу сандалій з ремінцями. І це не тільки мода.

“Шкарпетки заважатимуть належній посадці босоніжок з ремінцями”, каже Брюс Пінкер, DPM, сертифікований ортопед і хірург стопи.

За словами Маурісіо Гарсіа, доктора медичних наук, хірурга-ортопеда та координатора підтримки проекту ортопедичних кросівок Hyper Arch Motion, це включає взуття лише з одним ремінцем, наприклад шльопанці.

“В’єтнамки це повсякденні босоніжки з відкритим носком і ремінцем між пальцями, які мають бути легкими, легко надягати та знімати та ідеально підходять для спекотної погоди”, пояснює Гарсія.

Балетки

Балетки починають повертатися в моду серед молодих жінок. Але незалежно від віку, коли ви надягаєте їх, ви не повинні носити шкарпетки.

“Балетки, як правило, мають низький виріз і тонкий профіль”, каже він. “Носіння шкарпеток з цим взуттям може зіграти проти їхньої елегантності, порушити лінії взуття та зробити ноги масивними або незграбної форми”.

Лофери

Це взуття має низький дизайн, який оголює щиколотку, і вони часто виготовляються з легких, дихаючих матеріалів.. Носіння звичайних шкарпеток із лоферами може створити громіздкий вигляд, зіпсувати гладкий силует і зробити ваші ноги гарячими та пітними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роблять стрункішою: три моделі взуття, які візуально подовжують ноги

Облягаюче взуття

Якщо цього літа ви обираєте мінімалістичне взуття, то повинні відмовитися від шкарпеток. Більшість із них насправді “створені, щоб усунути потребу в шкарпетках і дещо щільно прилягають.

Особливо слід уникати носіння товстих шкарпеток із тісним взуттям.

Це може викликати дискомфорт і обмежити правильну посадку взуття”.

У сезоні весна-літо 2023 року стилісти не рекомендують носити взуття, що “краде” жіночність і стрункість ніг. До цьогорічних антитрендів увійшли замшеві чоботи, босоніжки з широкими ременями, кеди на грубій підошві та ще дві пари.