Хто стане суперуспішним і зірве справжній куш – гороскоп на 10-11 червня

10-11 червня таланитиме оптимістично настроєним та молодим духом. Для них не буде нічого неможливого. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Будьте легкими на підйом, – говорить астрологиня. Не відмовляйтеся від дружньої чи ділової зустрічі. Беріться знову за нерозв’язані колись завдання. Найсміливіші пропозиції та проєкти можуть бути схвалені партнерами чи шефом. Не зупиняйте політ фантазії. Робіть те, що хочете. Важко йтиме робота, яку виконуєте спримусу. Успішною буде субота. Завершіть справи, які не хочете тягти в наступне півріччя. Гарний час для знайомства з ріднею партнерів. Слухайте власне серце. Суперуспішними стануть Тельці, Скорпіони та Водолії. Справжній куш зірвуть Леви і Козороги. Задумаєтеся над здоровим способом життя. Не викидайте продукти, до яких звикли. Порадьтеся з лікарем, яку дієту обрати. Неділя найкращий час для фітотерапії. Завдяки травам вдасться позбутися проблем зі шкірою і волоссям”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Оточуючі можуть запропонувати допомогу в розв’язанні матеріальних проблем. Варто погодитися. Самотужки покрити витрати ви не в змозі. Прийміть запрошення на пікнік чи вечірку. Це допоможе розігнати сумні думки.

Телець (21 квітня 20 травня)

Вам захочеться оновити гардероб. Вдасться придбати якісне взуття за вигідною ціною. Краще відмовитися від кредитів, які нав’язуватимуть торгові мережі. Не слухайте чиїхось намовлянь. Довіряйте серцю. Від зробленого цього тижня вибору залежатиме ваше майбутнє.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Яскравих фінансових перемог не очікується. Та необхідні суми знаходитимуться вчасно. Розраховувати на сторонню матеріальну допомогу не слід. Господарюйте мудро, щоб не залазити у кредити і не позичати гроші.

Рак (22 червня 22 липня)

Бракуватиме сил на елементарні речі. Навіть повноцінний відпочинок не дозволить нормально відновитися після втоми і стресів. Бажано не братися за роботу, яка вимагає зосередження. Зачекайте з ремонтом. Зіпсуєте інтер’єр. Несмак майстрів вражатиме.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не захочете підлаштовуватися під інших. Будете йти проти течії. Ваші дії можуть засмутити коханих та батьків. Грошей на оновлення гардеробу забракне. Час шукати прибутковий рід зайнятості.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Триває період ризикованого бізнесу. Не втрачайте пильності під час ведення фінансових справ. Щоб не понести значних втрат, не залишайте без нагляду свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу гороскоп на 5-11 червня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Ви закохуватиметеся у людей, які не відповідатимуть взаємністю. Не варто розчаровуватися через це. Доля готує для вас особливу зустріч.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Почуватиметеся успішними та корисними. Друзі звертатимуться за порадою та підтримкою. Майбутнє – у ваших руках. Найкращий момент, аби просити про підвищення. Частину сімейного бюджету витратите на одяг, взуття, книжки й абонементи у спортивні секції.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Відкладіть похід до перукарні. Зроблена зачіска не буде вдалою. Чекайте на кардинальні зміни в особистому житті. Саме час приймати пропозицію коханих щодо одруження. Стережіться протягів. Не налягайте на холодний лимонад і морозиво.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Можливі зайві витрати на послуги сервісних служб. Без крайньої потреби не віддавайте у ремонт свої речі. Оформлення документів проходитиме із затримками. Краще відкласти поїздку за кордон.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Оберіть найважливішу зі справ і завершуйте її вчасно. Якщо хапатиметеся за все, не отримаєте нічого. Вихідні – період втрат. Оминайте азартні ігри. Першими запросіть на побачення того, хто подобається. Досить приховувати почуття.

Риби (21 лютого 20 березня)

Заробити багато грошей не вдасться. Ще важче буде вдало скористатися заробленим. Притримайте свій азарт покупця. Побачення плануйте на вечір суботи. Зустрінете людину, яка стане близьким другом та коханою половинкою.

У червні усе бажане стане дійсним, якщо докладете більше зусиль. Астрологиня вразила фінансовим прогнозом на місяць.