Треба пройти через пекло: Сєрга надумав перевиховувати Лободу

Музикант Коля Сєрга висловився щодо позиції співачки Світлани Лободи, яку критикують.

Артист збирається “перевиховати” співачку. Про це він заявив у інтерв’ю Жені Яновичу.

Сєрга вважає, що Лободі треба дати можливість виступити для ЗСУ на передовій.

“Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше артистів поїхало туди, бо це дуже велика відповідальність. Вони йдуть туди, виховуються, повертаються. Це вже інші культурні діячі з іншим поглядом. Повертаючись до Лободи та інших. Таким артистам потрібно починати не з нуля, а з мінусу і пройти через пекло”, заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швейцарії росіяни зірвали концерти Скрипки і Пивоварова

Артист переконаний, якщо Лобода приїде, подивиться в очі хлопцям, які воюють за Україну і покається, то це буде прикладом для багатьох інших.

“Буде зрозуміла щирість її помислів. Якщо вона просто хоче відбілити медійну репутацію, то вона дуже швидко здасться. А якщо всередині дійсно щось переключилося, то вона піде на це. Якщо вона піде, то вона пройде через пекло. Але тоді вона вийде відновленою”, додав Сєрга.

Лобода виступала у Кремлі 2018 року, на четвертий рік російської агресії. Влітку 2021 року у Москві сказала про російську “Премію МУЗ-ТВ” “это лучшая премия нашей страны”.

У листопаді того ж року ЗМІ повідомили, що артистка прилітала чартером з Москви на святкування дня народження Павла Фукса, який перебуває під санкціями РНБО.

У червні минулого року співачка, яка весь час виступала в Росії, приїхала в рідне місто Ірпінь, яке зруйнували росіяни.