“Я б заплатив за це”: Арум хоче організувати бій між Ломаченком та Стівенсоном

Очільник Top Rank Боб Арум хоче організувати бій між ексчемпіонами Василем Ломаченком та Шакуром Стівенсоном.

За словами функціонера, він хотів би побачити цей поєдинок, навіть якби не представляв інтереси обох спортсменів. Про це він сказав у коментарі Boxing News 24.

“Очевидно, що мені найбільше хотілося б провести бій проти Шакура Стівенсона, тому що він ще один хлопець, за яким я люблю спостерігати. З того моменту, як ми підписали Шакура і Ломаченка, у моїй голові був їхній бій, який я хотів побачити”, зізнався Арум.

Він пояснив, що раніше для Шакура було занаднт рано битися з Ломаченком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко знову підняв настрій росіянам

“Але мені хотілося б цього бою, навіть якби я його не просував. Я б заплатив, щоб побачити це”, сказав він.

За словами Арума, це залежить від Ломаченка та його батька, що вони хочуть робити.

“Якби я був уболівальником, я б із задоволенням платив гроші щоразу, коли Лома виходить на ринг, тому що він такий великий талант, і будь-то реванш з Хейні, перехід у другу напівлегку вагу чи бій з іншими хорошими бійцями у легкому дивізіоні”, зазначив він.

Арум запевнив, що він великий шанувальник українського боксера.

“Я справді великий шанувальник Василя Ломаченка, і я знаю, що ми продовжимо, і він справді чудовий цікавий боєць”, сказав очільник Top Rank.

21 травня у Лас-Вегасі відбувся бій між Василем Ломаченком та Девіном Хейні за чемпіонські титули за версіями WBC, WBO, WBA та IBF у легкій вазі.

Бій тривав усі 12 раундів. У восьмому раунді Ломаченко опинився на колінах, але обійшлося без зарахування нокдауну.

Наприкінці 12 раунду в Ломаченка вже був синець під правим оком. Але це не завадило йому проводити бій. Зрештою, після дванадцятого раунду розділеним рішенням суддів переміг Хейні.