“Мене оббріхують” – Ступка обурений заявою потерпілого в “п’яній” ДТП

Актор Остап Ступка, який влаштував “п’яну” ДТП у Києві відреагував на слова постраждалого. Потерпілий, Ярослав, звинуватив його у не виплаті компенсацій за лікування.

Артист обурився такими коментарями чоловіка і запевнив, що вже відшкодував йому чималу суму, пише ТСН.

“Як тільки я дізнався, що до нього можна відвідувачам, я одразу приїхав та вийшов на контакт. Ми намагалися, як нормальні адекватні люди домовитися. Він плутається у фактах і говорить неправдиві речі з приводу мого фінансування його першого етапу лікування, коли він перебував у лікарні. Він озвучив суму у близько 20 тис. грн. Це повна неправда. Сума відшкодування становить 50 тис.грн”, пояснив.

Ступка додав, що він готовий і надалі оплачувати та забезпечувати лікування Ярослава.

“Я не відмовляюсь і нікуди не тікаю. Я відкритий до спілкування”, заявив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “В неї немає стопу” Кошовий прокоментував скандал навколо доньки-підлітка

Артист додав, що навідувався до потерпілого у лікарню, як тільки виникала потреба. Запевнив, що був готовий надавати допомогу й після його виписки.

За словами Ступки, сума морального збитку та відшкодування за понівечене авто ще не визначена.

“Це все має відшкодуватися однією сумою за всі пункти. Я готовий йому відшкодувати деякі речі, але я чекаю, коли збереться відповідна сума”, сказав актор.

Артист звернувся до Ярослава з проханням не давати подібних коментарів щодо перебігу справи.

“Мені дуже неприємно читати ці речі, мене оббріхують. Мені прикро, що Ярослав став на цей шлях, але у мене ще жевріє надія, що він повернеться на правильний шлях, інакше він ризикує поставити під загрозу мої прагнення завершити усе це діло миром. Я вихована і адекватна людина, я прагну миру та прагну завершити все це, щоб усім було добре. Ми намагаємось знайти спільний знаменник, тому зараз давати коментарі, коли справа незавершена просто негарно”, підсумував.

Ступка напідпитку влаштував аварію у центрі Києва. ДТП сталася 4 квітня у Голосіївському районі. Авто Ступки Range Rover влетіло в Mitsubishi, яке було припарковано на зупинці. Машина, за кермом якої перебував актор у стані сильного алкогольного сп’яніння, протаранила легковик, де на момент аварії сидів 38-річний чоловік. З численними травмами потерпілого негайно госпіталізували, а Ступку затримали на місці.

6 квітня суд відправив Ступку під нічний домашній арешт на 60 діб.

7 червня суд продовжив Ступці запобіжний захід. Актор ще два місяці перебуватиме під нічним домашнім арештом.