День батька 2023: що подарувати найріднішому

Батько найважливіша людина у нашому житті разом із матір’ю. Він завжди допомагає вирішувати дитячі проблеми та турбується про своє чадо протягом усього життя.

Gazeta.ua розкаже, коли святкують День батька цього року та як краще привітати рідну людину.

У цьому році День батька відзначатимуть 18 червня.

Що подарувати батькові на свято

Не обов’язково дарувати дорогі речі. Подарунок, створений власноруч принесе батькові не менше радості та позитивних емоцій.

Подарунок для дому

Подаруйте батькові домашній халат, піжаму або кружку з сімейною фотографією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трійця, день Святого Духа та початок Петрового посту: церковний календар на червень

Спортивний подарунок

Сертифікат у спортзал, басейн точно сподобаються батькові, якщо він займається спортом. Крім цього можна подарувати спортивну сумку або набір гантелей.

Подарунок для хобі

Якщо ваш батько полюбляє рибалити подаруйте новий спінінг. Домашній гриль чудово підійде для господарів та любителів затишних вечорів із родиною. Якщо ваш батько носить густу бороду – придбайте для нього електробритву або тример.

Якісний алкоголь

Якщо батько любить міцні напої, то хорошим подарунком стане якісний алкоголь, міні-бар, іменна фляга або набір для віскі.

У третю неділю червня День батька відзначають в Америці і в багатьох інших країнах світу. Це свято запропонувала створити американка Сонора Додд в 1909 році. Таким чином вона хотіла вшанувати пам’ять покійного батька, який, будучи вдівцем, виростив в любові і турботі шістьох дітей. Перше святкування відбулося 19 червня 1910 року.