У туристичній Хургаді акула з’їла росіянина: відео 18+

У єгипетській Хургаді акула з’їла чоловіка у морі, як виявилося, загиблий громадянин Росії.

Напад стався біля пляжу одного з готелів “Dream Beach”. Про це повідомляють російські Telegram-канали, які також оприлюднили відео нападу.

На відео видно, як після атаки акули по воді розпливається пляма крові, а над поверхнею моря миготять нижні кінцівки, то голова смертельно пораненого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі загинув 17-річний українець

Місцеві жителі намагалися врятувати росіянина, але не встигли. Причому в морі тим часом було багато інших відпочиваючих.

Генконсул Росії підтвердив, що жертвою нападу став громадянин РФ.

“8 червня внаслідок нападу акули в районі Dream Beach (м. Хургада) загинула людина”, йдеться у повідомленні, розміщеному в Telegram-каналі генконсульства.

Після НП усі пляжі в курортному місті закрили, людей закликають не заходити у море.

Увага! Відео 18+

Кухар московського закладу харчування, що розташований в торговому центрі “Авіапарк” готував борщ у великій каструлі.

Коли страва була готова він разом з колегою взялись за каструлю, щоб забрати її з вогню. В якийсь момент каструля з гарячим борщем вислизнула з рук та впала на підлогу. 20-річний кухар миттєво відреагував та відстрибнув, однак хлопець послизнувся та впав прямо у гарячий борщ, пишуть російські ЗМІ.

Згодом виявилось, що московського кухаря відправили в реанімацію. Медики встановили, що кип’ячений борщ завдав хлопцеві 45% опіків тіла.