Як проходить лазерна епіляція верхньої губи

В даний час великою популярністю у жінок користується лазерна епіляція спеціальним апаратом. Сучасна косметологічна послуга дозволяє легко видалити волосся на верхній губі навіть світлих відтінків. За допомогою лазерного променя відбувається спочатку припікання, а потім повне руйнування волосяних фолікулів. Що і викликає подальше припинення волосяного росту.

Показанням до проведення процедури є небажані вусики на обличчі, вростання, подразнення та жорстка щетина після частого гоління.

Про вибір лазера, підготовку та як проходить епіляція лазером верхньої губи, розберемо разом із фахівцями мережі студій EpiLaser.

Різновиди апаратів

Зараз існує кілька видів лазерів для видалення волосся:

Олександритовий потужний та високошвидкісний прилад з довжиною хвилі 750нм, безпечний для темношкірих людей.

Неодимовий – проникаючи вузькоспрямованим світловим пучком на 1065нм з невеликою швидкістю, впливає на кровоносні судини що живлять фолікули. Тому ідеально підходить блондинкам.

Діодний (809нм) діє на меланін та ефективний лише брюнеткам.

Але кілька років тому було розроблено нову гібридну технологію 3D лазерної епіляції. Вона поєднує всі переваги вищезгаданих пристроїв, генеруючи три хвилі в 1-му промені – 750, 1065 і 809 нм. Це дозволяє точно, безпечно та ефективно працювати з усіма типами волосся та шкіри. А вбудована система контактного охолодження із лінзованою сапфіровою оптикою забезпечує безболісність. Дізнатися докладніше про гібридну 3D епіляцію верхньої губи на epilaser.com.ua можна.

Протипоказання

До обмежень відносять:

герпес у активній фазі;

різні висипання, гнійнички;

цукровий діабет у декомпенсованій формі;

онкологія;

серцево-судинні захворювання;

імунодефіцит;

інфекції;

алергія;

погана шкіряна регенерація;

свіжі травми та післяопераційні рубці.

Якщо не пам’ятаєте історію своїх хвороб, рекомендується консультація у свого лікаря. Слід звернути увагу на те, що менструальний період не відноситься до протипоказань, але в ці дні може підвищитися чутливість і болючість під час епіляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка ціна епіляції лазером в Україні

Підготовка

Рекомендується правильно провести підготовчі заходи:

за 2 тижні слід припинити депіляцію пінцетом, воском, шугарингом, електроепілятором;

за 4-5 днів заборонено засмагати на сонці або в солярії, а перед виходом на вулицю наносити сонцезахисний крем із SPF від 50;

за 24 години усунути волоски над губою депіляційним кремом, ножицями або бритвою. Саме такими способами дозволяється користуватися під час всього лазерного курсу.

Ці правила є важливими для підвищення ефективності та безпеки клієнта.

Як проходить лазерна епіляція верхньої губи

Тривалість процедури становить 5 хвилин і проводиться з такою послідовністю:

1. Консультація та огляд спеціалістом.

2. Зручне розташування на кушетці.

3. Нанесення фізіотерапевтичного гелю на губу.

4. Налаштування обладнання відповідно до індивідуальних особливостей клієнта.

5. Контактна епіляція губ лазерною маніпулою.

6. Витирання залишків гелю та огляд зони.

Наприкінці сеансу лікар-косметолог дає післяпроцедурні настанови щодо догляду за шкірою. Волоски повинні почати випадати через 15-20 днів. Але оскільки за 1 раз їх не можна видалити, необхідно буде пройти курс з 8-12 походів в салон з інтервалами 1-2 місяці. А далі важливо робити підтримують лазерні епіляції зони верхньої губи двічі на рік, щоб зберегти ефект назавжди.

Волосся на обличчі у жінок виглядає не естетично і створює безліч проблем. Для боротьби із нею використовуються різні апаратні методи. Але найкращим і ефективним способом сьогодні вважається лазерна епіляція обличчя. Її головна перевага полягає в тому, що вона не тільки дозволяє позбутися небажаних волосків, але й запобігає їх повторній появі.