Яскраві піджаки та об’ємні золоті прикраси: з чим носити джинси

Джинс на піку трендів. У базовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів.

Gazeta.ua підготувала п’ять образів, з якими можна носити денім.

Джинси слоучі

Це тип джинсових штанів, для яких характерна вільна посадка. Вони не сильно облягають стегна і зазвичай звужуються до кісточок. Підходять такі штани з деніму для повсякденних невимушених образів.

Слоучі можна стилізувати по-різному, залежно від бажаного образу. Їх можна поєднувати зі светрами оверсайз, футболками чи сорочками для створення повсякденного образу в стилі гранж або з блузкою та каблуками для більш шикарного та невимушеного вечірнього образу.

Прямі джинси

Прямі джинси ідеально стилізуються із підборами. Так ноги візуально виглядатимуть довшими. Якщо ж ви не носите підбори, стилізуйте джинси із яскравими кросівками на високій платформі. Наверх ідеально підійде вільна футболка або сорочка.

Контрастуйте невимушену форму прямих джинсів, доповнивши їх топом, що облягає. Високий виріз коміра врівноважує відкриту середню частину тіла. Крім того, прямі джинси мають невеликий розріз на подолі, що дозволяє ще краще продемонструвати своє взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джинс, плісе та максимальні розрізи: трендові спідниці сезону

Образ із блейзером та лоферами

Чорний блейзер і лофери ідеальне поєднання для тих випадків, коли вам здається, що нічого надіти. Він завжди виглядає відполірованим та підходить для будь-якої обстановки від повсякденної роботи до модного ресторану. Для довершеності образу візьміть сумку.

Образ із яскравим піджаком

У цьому випадку джинси виступають базою для решти образу. Одягніть яскравий піджак, великі сонцезахисні окуляри і масивні золоті прикраси.

Total black

Чорний колір додасть вишуканості до вашого образу. Якщо у вас є пара джинсів, у яких ви почуваєтеся дуже впевнено, чорний топ та взуття стануть головним акцентом вашого аутфіту.

Основні елементи гардероба на літо повинні бути нейтральних кольорів та класичного крою. Так їх буде легко поєднувати одне з одним, створюючи стильні образи. Не потрібно купувати багато речей. Достатньо всього 10 позицій, які будуть вдало поєднуватися між собою