Німецька блогерка звинуватила вокаліста Rammstein у домаганнях

Німецька акторка та блогерка 21-річна Kayla Shyx розповіла про одну з вечірок з гуртом Rammstein. Дівчина заявила, що її сприймали як сексуальний об’єкт.

Зірка зауважила, що їх із подругою запросила на святкування кастинг-директорка Rammstein Олена Макєєва. Дівчата погодилися, але замість обіцяного прийому зі знаменитостями вони опинилися в кімнаті з чорними шкіряними диванами та великим холодильником, пише DW.

Shyx, якій тоді було 20 років, і її 18-річній подрузі сказали здати мобільні телефони, запропонували алкоголь і провели до кімнати з іншими дівчатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських прокоментувала звинувачення Потапа у домаганнях

“І раптом я зрозуміла: я тут як сексуальний об’єкт”, заявила.

Акторка пригадала, що на диванах у ряд сиділи вісім зомбованих дівчат. Вони поділились, що Тілль Ліндеманн обрав їх ще перед вечіркою, нібито для орального сексу під час концертної перерви.

Блогерка з подругою вирішили негайно покинути приміщення, попри вмовляння та злі погляди росіянки, яка була кастинг-директоркою групи. Пізніше дівчина дізналася, що Ліндеманн так і не з’явився в кімнаті, і деяких дівчат нібито забрали до нього в готель.

За даними розслідувань NDR та Süddeutsche Zeitung, зі звинуваченнями проти Ліндеманна у розмовах з журналістами раніше виступили понад десяток жінок. Щонайменше дві жінки також повідомили про можливі дії сексуального характеру, на які вони не давали згоди.

Європейські гастролі гурту Rammstein Europa Stadion Tour розпочалися 22 травня з концерту у Вільнюсі. Ірландська фанатка Шелбі Лінн, яка побувала на ньому, раніше висунула серйозні звинувачення проти фронтмена Ліндеманна та його команди. Лінн переконана, що під час перерви на концерті її накачали наркотиками. Після цього, за її словами, вона прокинулася з численними синцями на тілі.

Через скандальні звинувачення співпрацю з Ліндеманном вже припинило книговидавництво KiepenheuerWitsch.