“Нехай земля білоруська тобі ніколи не буде пухом”: хакери повідомили про смерть Лукашенка

Хакери 26 травня зламали сайт білоруського хокейного клубу “Динамо Мінськ”. Там опублікували повідомлення про смерть диктатора Білорусі Олександра Лукашенка.

При цьому самопроголошеному президенту побажали, щоб білоруська земля йому “ніколи не була пухом”, пише телеграм-канал “КіберПартизани”.

За словами хакерів, це лише перші некрологи з Лукашенком. Вони анонсували нові злами сайтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко заявив про початок переміщення ядерної зброї в Білорусь

“Зламали улюблену іграшку диктатора. Щоб нагадати прикоритникам, зрадникам народу та торговцям совісті, що тиран не вічний. Восковий дід тяжко хворіє. Ми з вами це знаємо, йдеться у повідомленні хакерів.

Вони також звернулись до білоруського народу.

“Режим загине без вождя. Країна та білоруський народ продовжать жити і після його смерті. Що робитимете?…Тік-так”, ‒ йдеться у дописі.

Самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко 23 травня заявив, що був відсутній у публічному просторі через хворобу.

Українська розвідка має інформацію про проблеми зі здоров’ям у самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Водночас розкривати деталей там не стали.

9 травня під час параду у Москві на руці Лукашенка помітили бинт. Також диктатор не брав участі у неформальному сніданку, куди Володимир Путін покликав лідерів Казахстану, Таджикистану, Киргизстану, Узбекистану і прем’єр-міністра Вірменії.