Кому час шукати нове кохання і чекати на освідчення – любовний гороскоп на червень

У червні не зациклюйтеся на невдачах. Скоро настане період процвітання. Успіх чекає на того, хто давно шукає свою половинку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Частіше відволікайтеся на щось приємне, – говорить астрологиня. Більше часу приділіть хобі. Насолоджуйтеся всім, що маєте. Щастя прийде у сім’ї, які цього місяця стануть батьками. Народжуватимуться справжні генії. Якщо дуже кортить із кимось посваритися, втікайте з дому. Присвятіть час спорту. Після пробіжки і плавання гарно працюватиме голова. Нове кохання варто шукати Овнам і Козорогам. На освідчення можуть сподіватися Леви, Діви і Скорпіони. Настає ваш зоряний час. Почуватиметеся коханими та жаданими”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Стануть відомими сімейні таємниці. Знайдете відповіді на питання, які турбували роками. Частіше навідуйте літніх родичів. Цінуйте кожну хвилину, проведену з ними.

Телець (21 квітня 20 травня)

Можете зневіритися у романтиці і стати цинічним. Відганяйте від себе думки про зраду. Залишайтеся вірним. Не приховуйте нічого від коханих. Тоді напруження у вашому домі не буде.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Здаватиметься, що живете не з тими, кого любите. Бракуватиме уваги і турботи з боку партнера. Відчуття спустошення скоро мине. Не поспішайте розривати стосунки, які маєте. Робіть усе для того, щоб вони перейшли на інший рівень. Розпалити пристрасть у коханих допоможе романтична вечеря та гарна музика.

Рак (22 червня 22 липня)

Не ігноруйте можливості знайти свою пару в інтернеті. Стосунки складуться вельми вдало. Залишитеся задоволені результатом.

Лев (23 липня 23 серпня)

Бажання комусь допомогти може вилізти боком. Друзі будуть прагматичними. Вам навряд чи вдасться врятувати їх від неприємностей. Не намагайтеся донести до них свої думки, не критикуйте інших.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Ви вимогливі і непоступливі. Переконані, що всі навколо надто вперті, щоб зрозуміти вас. Діалоги з найближчими будуть напружені. Погіршиться самопочуття гіпертоніків і кардіологічних хворих. Стережіться нервових зривів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 фото

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Накриє відчуття безвиході та самотності. Тривалий час ви були в епіцентрі подій. Тепер доведеться взяти паузу і посидіти у тіні. Можете відчути прохолоду у стосунках з коханими. Не поспішайте прощатися з партнерами. Ваші переживання тимчасові. Романтика повернеться після 10 червня.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Ігноруйте пропозиції знайомих знайти вам пару. Свою долю зустрінете самі. Це буде несподівано, але дуже знаково. З цією людиною ходите до одного магазину і живете на одній вулиці.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Годі почувати себе жертвою обставин. У червні маєте шанс звільнитися від тягаря нездорових стосунків і розпочати взаємини, які зроблять вас щасливим.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Засмучуватиме поведінка коханих. Зараз вони приділятимуть менше уваги вам, натомість вимагатимуть, щоб ними захоплювалися. Частіше відволікайтеся на речі та людей, які надихають та піднімають вам настрій.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Поруч з’явиться кохана половинка, яка стане для вас найближчим другом. Триває пора повторної закоханості у чоловіка чи дружину. Часто згадуватимете юність і дитинство. Не дозволяйте ностальгії псувати вам настрій. Почувайтеся щасливими та коханими тут і зараз.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не розкривайте серця колегам, бо станете героєм пліток. На підтримку розраховувати марно. Не шукайте розраду у вині. Вдалий період, аби завести щоденник і писати про все, що відчуваєте. Це допоможе пережити непрості часи і швидко відновити свої сили.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на червень. Довідайтеся першими, на які знаки чекають успіхи і перемоги.