У Криму найманці ПВК “промивають мізки” дітям

Російські загарбники залучили мілітаризовані структури до “промивання мізків” дітям у тимчасово окупованому Криму.

Так, нещодавно у кримських школах окупанти провели заходи “військово-патріотичного виховання”, повідомляє Центр національного спротиву.

До цих заходів залучили найманців приватної військової кампанії “Левадія”. Дітей навчали стрільбі з автоматичної зброї та наданню першої медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітям на окупованій території “промивають мізки” Назаров

Окрім того, в ЦНС нагадують, що росіяни масово формують у Криму та на інших окупованих територіях осередки так званої “юнармії”. Там дітей готують до бойових дій проти України.

“Юнармія” це мілітаристичне об’єднання школярів, під егідою міністерства “оборони” РФ, на кшталт “гітлерюгендів” в нацистській Німеччині. Участь в об’єднанні нібито добровільна, проте в більшості регіонів РФ школярів записують до лав “юнармії” примусово. Політика промивання мізків дітям на ТОТ є ознакою геноциду, адже вона спрямована на зміну самоідентифікації цілого покоління”, ‒ наголошують в ЦНС.

За оцінками ЦНС, російські окупанти планують протягом 10 років русифікувати населення окупованих територій України. Вже навіть розробили відповідну програму.

В школах тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області окупанти проводять тотальну русифікацію. Кожен тиждень школярів починається з гімну Росії та “розмови про важливе”.