Курси англійської мови в школі Englishdom

Досить часто люди намагаються покращити свої знання, отримати новий досвід та практику. З цієї причини вони звертаються до різних спеціалізованих шкіл, і однією з них є Englishdom. Тут можна вивчити англійську мову або навчити їй з отриманням нового рівня знань. Спеціально розроблені програми під певні завдання сприяють швидкому здобуттю нового досвіду та умінь.

Різні напрями навчання мають на увазі вирішення різних проблем. Вибрані курси англійської мови допоможуть розвинути усну мову, читання, письмову мову, а також підготуватися до складання іспитів. Залежно від обраного напряму формується порядок навчання, готується програма, а також підбирається репетитор із відповідним набором знань.

Різновиди курсів

Усі вони є авторськими та підготовлені відповідно до загальних норм та стандартів навчання. Курси поділені на такі категорії:

1. Загальні курси. Вони включають вивчення мови початківцями, розмовна англійська, середній рівень та для розвинених учнів;

2. Спеціальні. Вивчення мови для представників IT-сектору, бізнесменів, фахівців з аудиту та фінансів, для мандрівників та розмовний інтенсив;

3. Підготовка до іспитів. Вивчення мови для складання звичайних іспитів та IELTS;

4. Курси для підлітків. Комплексне вивчення англійської мови з урахуванням її основ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все буде по-іншому: як 2023-го здаватимуть ЗНО

Фахівці додатково допоможуть обрати оптимальний напрямок після проходження невеликого тестування. З його допомогою вдасться визначити поточний рівень знань та визначитись із ключовими завданнями. Кожен учень, який встановив конкретну мету, у результаті досягне її за виділений час.

Особливості єдиної платформи

Завдяки спеціальній платформі учні отримують можливість керувати своїми завданнями, виконувати їх, отримувати навчальні матеріали та багато іншого, що спрощує вивчення. Процес навчання відбувається в режимі онлайн з відеозв’язком. Також є можливість відкрити завдання через телефон або планшет, щоб у будь-якому зручному місці та у будь-який час скористатися необхідною інформацією. Не зайвим будуть і розмовні клуби, щоб практикувати мову та заводити нових друзів.

Наперед кожен охочий може пройти безкоштовний пробний урок, щоб визначити рівень знань, відповісти на всі питання, а також отримати попередню консультацію. Таке введення дозволить показати всі переваги школи Englishdom та гарантувати початок плідної співпраці для світлого майбутнього.

Для вступу цього року на бакалаврський (магістерський для медицини) рівень вищої освіти потрібно скласти національний мультипредметний тест. НМТ міститиме три блоки завдань, два з яких обов’язкові, а третій на вибір вступника.

Обов’язкові предмети українська мова і математика, на вибір історія України, одна з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, хімія та фізика.