Ракетний удар по лікарні в Дніпрі: навідницею могла бути скандальна блогерка

Російський ракетний удар по лікарні у Дніпрі могла спровокувати своїми дописами у соцмережах скандальна блогерка Анна Алхім, яка має більше 600 тисяч підписників.

Напередодні удару вона в сторіс нібито закликала допомогти українським військовим. Написала, які конкретно лікарні Дніпра “переповнені пораненими”. У соцмережах публікують скріни допису блогерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт у Дніпрі: кількість загиблих та поранених зростає

“Лікарні 6,9 Дніпра переповнені військовими. В кожному госпіталі є місце, де люди можуть залишити допомогу, продукти. Хлопці не місцеві, тому невідомо, чи до всіх приїздять рідні”, – написала Анна.

У соцмережах нагадують, що у квітні 2021 року Алхім внесли до списку “Миротворця” за заперечення нею російської агресії. А в одному зі своїх подкастів вона зазначала, що продовжує слухати російську музику. До речі, більшість аудиторії блогерки ‒ росіяни.

Блогерка уже відреагувала на звинувачення. Вона опублікувала відеозвернення у соцмережах.

“Абсолютно нах*й не цікавить. Бо вам тільки треба отх*єс*с*ть Алхім. Занести у якісь ваші єб*н* нікому не потрібні тупі пабліки, і сказати, що я навідниця. От і все. Що я можу сказати з цього приводу? Йдіть нах*й”, ‒ сказала Алхім.

Увага! Відео містить нецензурну лексику (18+)

26 травня російські ракети влучили у Дніпрі в будівлю медзакладу та ветеринарної клініки. Внаслідок удару виникла пожежа. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, автівки місцевих жителів.

Точна кількість постраждалих встановлюються, є зниклі безвісти. Серед поранених щонайменше двоє дітей.