Хто знайде своє покликання і розбагатіє – фінансовий гороскоп на червень

У червні усе бажане стане дійсним, якщо докладете більше зусиль. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Червень місяць активних і впевнених у собі особистостей, – говорить астрологиня. – Люди легко йтимуть на діалог. Добре працюватиме голова. Нагадають про себе фінансові проблеми. Гостро відчуватиметься нестача грошей. Навколо буде багато спокус. Важко буде втриматися, аби не витратити більше. Люди частіше братимуть кредити, а потім ламатимуть голову над тим, як повернути борги. Не тринькайте усі кошти одразу. Добре обдумайте кожну покупку. Викресліть зі списку речі, без яких можна обійтися. Багатими та успішними влітку стануть Тельці, Риби та Скорпіони. Це вдалий період, аби купувати нерухомість і планувати переїзд”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Червень період вдалих покупок. Можна обирати нову техніку для кухні, змінювати гардероб. Вдалим буде пошук нерухомості. У новій квартирі почуватиметеся затишно.

Телець (21 квітня 20 травня)

Час планувати справи на літо. Багато чого зможете реалізувати без особливих проблем. З’явиться ясне бачення того, чим далі займатися і як розвивати бізнес. Вдалий час для покупки нерухомості.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Ви збентежені й недалекоглядні. Згодом дивуватиметеся, чому прийняли необдумані рішення і відмовилися від вигідних пропозицій. Якщо на роботі усе йде шкереберть, сходіть у відпустку. Справи налагодяться. Заробітки зростуть.

Рак (22 червня 22 липня)

Ви чудово відчуватимете, що треба робити, а від чого краще утриматися. Передчуття не підведе. Дійте сміливо. Деякі питання варто вирішувати не грошима, а бартером.

Лев (23 липня 23 серпня)

Робіть усе за планом й успіх не забариться. Дорогі вам люди будуть ніжними і вразливими. Час від часу відволікайтеся від роботи. Сходіть разом до лісу. Грибів буде мало, але гарно вродить суниця. Після прогулянки голова працюватиме краще.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Загострюється інтуїція. Ви помічатимете помилки у роботі інших і зможете себе застерегти від багатьох проблем. Найкраще вестиметься вчителям, лікарям і психологам. Кишеня буде наповнюватися грошима регулярно. Вам повертатимуть борги. Гроші у дім приноситимуть партнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 фото

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Життя постійно спонукатиме робити певні висновки для себе. Залишайтеся оптимістами. Вам щаститиме. Легко виходитимете із ситуацій, які не під силу іншим. Не варто позичати гроші, автомобілі і комп’ютери. Майно вчасно не повернуть або зіпсують.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Забажаєте змінити місце проживання. Зміни підуть вам на користь. Добре заробити вдасться завдяки додатковій роботі. Не відмовляйтеся від відряджень і праці у вечірні години.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Оточуючі помічатимуть і хвалитимуть ваші ораторські здібності. Зумієте переконати будь-кого. Навіть якщо грошей на щось забракне, це не загальмує ваші плани. Варто пристати на пропозицію про нове місце роботи. За вашу працю платитимуть гідно.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Довіряйте своїй інтуїції. Тоді червень буде особливо цікавим. Пильнуйте за своїм гаманцем і сумкою, коли вирушаєте далеко від дому. Можете загубити гроші чи документи.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Доведеться підкорятися, аби досягти бажаного. Залежатимете від великої кількості обставин. Продовжуйте працювати над собою. Досвід вам скоро знадобиться. Багато коштів потребуватиме бізнес. Вдало вкладені гроші дозволять гарно заробити.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не ганяйтеся за недосяжним. Заглибтеся у справи, в яких є справжнім професіоналом. Фінансова ситуація покращується. На початку місяця гроші повернуть боржники. У червні варто купувати автомобілі і погоджуватися на додаткову роботу.

Синоптики здивували прогнозом на літо. Червень в Україні буде в межах кліматичної норми.