10 випадків, коли секс не приносить задоволення. Добірка від Self Lover

Не варто засмучуватися, коли секс із бажаним чоловіком не виправдав бажання. Цьому є безліч причин, у яких насамперед потрібно розібратися.

Компанія Self Lover розповість про 10 випадків, які є причинами відсутності оргазму під час статевого акту.

10 причин поганого сексу

1. По-перше, жінка повинна звикнути до чоловіка не тільки морально, а й фізично, щоб секс із ним був більш розкутим. Коли жінка затиснута, це заважає повністю насолодитися статевим актом, не кажучи вже про оргазм. Якщо чоловік мало знайомий, то в пані лише одні думки виникають у голові – чи достатньо вона гарно виглядає тощо.

2. Нудний статевий акт. У самий розпал пристрастей жінка думає тільки про те, як би їй не запізнитися завтра на манікюр і встигнути ще сходити до перукаря.

3. Під час сексу можна запросто завдати випадково собі травму. Наприклад, вдаритися головою об стінку. Або рамка з фотографією впаде на голову. Буває, що сам партнер ненавмисно зачепить ліктем свою даму в пориві пристрасті. У таких ситуаціях уже точно не до сексу.

4. Несподіваний фетиш. У сексі немає перешкод і заборон, але все повинно бути за обопільною згодою. Не завжди несподівані сюрпризи сприймаються позитивно. Хтось хоче розслабитися і отримати задоволення, а хтось хоче бурхливої та екстремальної ночі з усіма наслідками, що випливають.

5. Менструація одна з причин, через яку жінці не до сексу. По-перше, це дуже болісно під час місячних, а по-друге ніяково перед чоловіком.

6. Є такі чоловіки, яким подобається підкрастися до своєї дами в той момент, коли вона приймає душ. Вони чомусь думають, що це дуже сексуально. Але насправді займатися коханням у душі, коли все тіло в мильній піні, некомфортно. Є ризик посковзнутися і сильно вдаритися.

7. Секс, коли обидва партнери під дією алкоголю. Випити трохи, звичайно, можна і потрібно. Але тільки не сильно напиватися. П’яний секс, особливо якщо він не обопільний, може призвести до з’ясування стосунків. А, найприкріше, що наступного дня можна і не згадати, як і що сталося.

8. Несподівані експерименти. Різноманітність у сексі – це добре, але коли знаєш, чого можна очікувати, якщо йдеться про вібратор для жінок. Але буває й таке, що дама вибрала інтимну змазку з полуничним смаком, а в чоловіка на цей запах алергія. І наступного дня він прокидається весь у червоних плямах і сильним свербінням на статевому члені.

9. Відсутність любові. Любов дуже важлива для інтимних стосунків. Секс без любові, звісно, теж приносить задоволення. Але з часом він починає набридати і дратувати.

10. Прояв егоїзму. Секс – це не робота, це процес, під час якого обидва партнери дарують і приймають ласки. Якщо чоловік думає тільки про своє задоволення, то дама не може з ним добре почуватися.

Секс дуже важливий для будь-якої людини, не кажучи вже про закохані пари, які і дня не можуть прожити один без одного. Хороший оргазм може зняти стрес і зробити людину найщасливішою на землі.