Влада РФ найбільше боїться оприлюднення своїх втрат на війні в Україні ‒ Міноборони

Бої за Бахмут стали для РФ найдорожчою операцією з огляду на людські втрати.

При цьому російська влада ретельно приховує кількість своїх знищених військових. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригожин “передумав” виходити з Бахмута до 25 травня ‒ назвав нову дату

За її словами, українські фахівці з інформаційної протидії провели дослідження, яке показало, що влада РФ найбільше боїться оприлюднення кількості їхніх загиблих на війні в Україні.

“Влада РФ усіляко приховувала кількість вбитих, але зараз це вже неможливо приховати. Бахмутська кампанія для них є найдорожчою не тільки в сенсі озброєння та військової техніки, але вона найдорожча для них в сенсі людських втрат. Скільки вони поклали там людей це складно уявити. Складно уявити, що у 21 столітті держава може настільки не берегти своїх людей”, сказала Маляр.

На пресконференції в Японії президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден сказав, що у боях в районі Бахмута втрати Росії становлять понад 100 тис.солдатів.

Заява президента США Джо Байдена про те, що Росія втратила у боях за Бахмут 100 тисяч своїх військових відповідає українським даним. Жодних розбіжностей немає. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.