Дванадцята за місяць російська атака на Київ: усі дрони збито

Російські терористи вночі 25 травня знову атакували Україну з повітря.

Зокрема, ворог уже дванадцятий раз цього місяця намагався завдати масованого удару по столиці. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Повітряна тривога тривала понад три години. Загарбники випустили у напрямку Києва баражуючі боєприпаси “Shahed”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зазнають великих втрат і провалюють наступальні дії

“Атака була масована. Ворог продовжує використовувати тактику нападу у кілька хвиль, з інтервалами між групами атакуючих дронів. Так армія Кремля намагається досягнути поставлених цілей, зокрема і виснажити нашу ППО. Дзуськи! Українські янголи неба не дали шансів агресору. Усі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. Ударів по Києву не допущено! В тисячний раз дякуємо ППО за відмінну роботу!” ‒ наголосив Попко.

Оперативні дані, за його словами, ще уточнюються.

Вночі ворог також атакував Харківщину. Окрім того, звуки вибухів чули на Одещині, Львівщині та в інших областях. У Чернівецькій області заявили про збиття ворожого безпілотника.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника.

Протягом доби нашими захисниками знищено два ворожі ударні БпЛА типу Shahed та один розвідувальний БпЛА типу “Орлан-10”. Про це ввечері 24 травня повідомив Генштаб ЗСУ.