В Україні з’явився унікальний телевізор G+

В сучасному світі епохи інтернету, люди все частіше перестали вмикати телевізор. Часи, коли сім’я чекає випуск улюбленої програми чи фільму, поступово відходять в минуле. На зміну прийшов інтернет, де будь-що можна знайти за пару хвилин.

Та дивитись кіно на ноутбуці чи планшеті не дуже зручно. Маленький екран, незручне розташування гаджета перед собою, а також бувають проблеми зі звуком. Емоції від перегляду фільмів зовсім інші, порівняно з великим екраном.

Але вихід є! В Україні з’явився унікальний бренд телевізорів G+. Все те, що раніше ви шукали в інтернеті, через пошукову видачу у браузері, можна знайти тут.

G+ це виробник смарт телевізорів, з великим екраном, найкращою якістю картинки та бездоганним звуком. Дивитись фільми на ньому одне задоволення.

Вам потрібен всього лише доступ до WiFi і тепер те, що до цього можна було знайти в мережі, доступне в інтерфейсі телевізора. В ньому вбудовані унікальні програми, завдяки яким ваше дозвілля перейде на новий рівень. G+ додав три таких програми – з різним дизайном та навігацією. Кожен користувач зможе вибрати для себе найбільш зручний варіант. Окрім цього можна встановлювати будь-яку програму, ігри, медіа-плеєри або соціальні мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як покращити сигнал домашнього Wi-Fi: корисні поради

Безперечно, справжній смарт ТБ повинен замінити вам ноутбук. Здійснювати пошук досить легко та без будь-яких нюансів чи обмежень. Великий екран повністю виконує свою функцію та використовується безпосередньо за призначенням. А ще можна зберегти історію користувача та моніторити, що популярно серед інших власників G+.

Смарт телевізор G+ працює на найкращій та найгнучкішій у світі операційній системі Android 11 та має до 16 ГБ внутрішньої пам’яті. Екран створено згідно технології IPS, що гарантує великий спектр позитивних вражень від перегляду фільмів. Телевізор з цією технологією володіє високою якістю, точністю і чіткістю зображення, а також відмінною роздільною здатністю екрану.

На кожну модель телевізора видається безперечна офіційна гарантія 2 роки. По всій країні діє мережа сервісних центрів, куди ви можете звернутися з технічних питань.

Пошукова система Google вже незабаром поповниться функціями генеративного ШІ (штучного інтелекту), які зроблять пошук, за словами компанії, “розумнішим” і “простішим”. У верхній частині головної сторінки пошуку з’явиться інструмент Snapshot, який узагальнюватиме результати пошуку, пропонуючи релевантні посилання, резюме продуктів, зображення тощо. Про це повідомляє ITC.