Пригожин назвав українську армію однією з найсильніших у світі

Ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин назвав українську армію однією з найсильніших у світі.

Крім того замість демілітаризації України, Росія своїми діями сприяла неабиякій її мілітаризації. Про це Пригожин сказав в інтерв’ю одному з пропагандистських російських воєнкорів.

“У них (українців – Gazeta.ua) високий рівень організації, високий рівень підготовки, високий рівень розвідки, у них є різне озброєння. Більш того, вони працюють на будь – яких системах: на радянських, на натівських, на чому завгодно – однаково успішно”, – сказав він.

Він заявив, що війська РФ “по-хамськи пройшлися чобітьми по території України в пошуках нацистів”.

“Підійшли до Києва, потім, російською мовою кажу, об**ралися і відійшли. Потім до Херсону – об**ралися і відійшли. Ізюм, Красний Лиман… І якось у нас все не складається”, – сказав він.

Пригожин поскаржився на те, що російське командування не зробило жодних висновків, Україна тепер нація, про яку знає весь світ, а її армія стала в рази сильнішою.

Засновник російської ПВК “Вагнер” Євген Пригожин звинуватив Міноборони РФ у втраті вигідних позицій в Бахмуті. Він визнав, що “вагнерівці” не можуть оточити українських військових через втрату стійких флангів на північ і південь від міста. Пов’язані з Пригожиним та його найманцями блогери звинувачують російські регулярні війська у військових невдачах у Бахмуті та його околицях.