Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 – фото

У колекціях весна-літо 2023 року бренди вирішили зробити ставку на делікатний фіолетовий колір.

Він отримав назву “Цифровий лавандовий”, пише Vogue.

“Цей колір, сповнений надії, безтурботності та умиротворення, ми бачили буквально всюди від шкіряних пальт до коротких спідниць. Але найбільше було романтичних та елегантних суконь цього пастельного відтінку”, йдеться в матеріалі.

Відтінки лимонного крему, фісташкового морозива, полуничного йогурту та лавандового сорбету також з’явилися у багатьох брендів, даруючи заспокійливий ефект. Особливо дизайнери полюбили чуттєвий блідо-ліловий колір і запропонували вибирати романтичні та елегантні сукні з легких тканин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одяг на літо: 10 базових речей, які варто придбати

“Victoria Beckham представили делікатну сукню на тонких бретельках з воланами, Cecilie Bahnsen показали мінісукню в стилі babydoll, Jil Sander запропонували трикотажне вбрання, виконане в техніці кроше, а Nensi Dojaka спокусливу сукню з відкритими плечима”, пише Vogue.

Лавандову сукню легко комбінувати з речами інших відтінків. Наприклад, у Tibi шовкове slip-dress у будуарному стилі поєднувалося з блейзером приглушеного бірюзового кольору. У Brandon Maxwell блискучі мінісукні одягнули під ніжно-рожеві жакети чоловічого крою. А Sportmax міксували лавандову максісукню із золотими чоботями-ботфортами.

Банти один із головних трендів весняного сезону, який дарує романтичний настрій. У нових колекціях цей жіночний елемент прикрасив і фіолетові сукні.

Основні елементи гардероба на літо повинні бути нейтральних кольорів та класичного крою. Так їх буде легко поєднувати одне з одним, створюючи стильні образи.

Не потрібно купувати багато речей. Достатньо всього 10 позицій, які будуть вдало поєднуватися між собою.